Liiketoimintajohtaja, Tuotetieto

Helsinki

 

 

 

 

Haluatko edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota sekä tukea kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi liiketoimintaosaajaksi sekä päästä vaikuttamaan rakennusalan toimintaan.

Olemme Rakennustieto Oy:lla kehittämässä toimintaamme vahvasti rakennusalan murroksessa ja haemme nyt

Liiketoimintajohtajaa

Liiketoimintajohtajana tehtävänäsi on tuotetietoliiketoimintamme kehittäminen. Rakennustiedon ammattilaisille suunnatut tuotetietopalvelumme mahdollistavat sen, että rakennustuoteteollisuuden sekä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, rakennuttajien ja kiinteistönomistajien tarpeet kohtaavat rakentamisen arjessa, luokitellusti ja standardoidusti. Tässä tehtävässä kartoitat potentiaalisia asiakastarpeita ja liiketoimintamahdollisuuksia tuotetiedon palveluissamme. Tuotetietoliiketoimintamme lisäksi pääset myös käynnistämään ja kasvattamaan täysin uutta liiketoimintakokonaisuutta. Varmistat, että palvelumme ja myyntimme kykenevät vastaamaan paitsi ajantasaisiin toiveisiin, myös tulevaisuuden haasteisiin. Toimit tuotetiedon liiketoimintayksikön esimiehenä, ja johtamisellasi luot edellytykset tämän liiketoiminta-alueen potentiaalin kasvamiselle. Tukenasi tehtävässä menestymiseen sinulla on johtoryhmämme, jonka tiiviinä osana toimit.

Haemme kehittävää ja dynaamista henkilöä, jolla on kykyä kohdata taitekohdassa olevan, alati muuttuvan toimialamme tarpeet. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja näet mahdollisuuksia uusiin avauksiin myös jo olemassa olevan toimintamme ulkopuolella. Olet halukas jatkuvaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme koko kirjon kanssa ja haluat oppia lisää tuotetietoliiketoiminnan mahdollisuuksista.   Vastaat yksikkösi kannattavuudesta, kehittämisestä ja myynnin kasvusta. Esimiehenä olet kunnianhimoinen tavoitteiden asettaja sekä kannustat omaa tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin. Luot valmentavalla ja innostavalla otteellasi edellytykset tiimisi onnistumiselle. Vaikka linjaat suuria suuntaviivoja, kykenet reagoimaan ja toimimaan nopeastikin tilanteiden muuttuessa. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttavat soveltuva koulutus rakennusalalta sekä taustasi liiketoiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme Rakennustieto Oy:lla haastavan ja erittäin moninaisen tehtävän vakavaraisessa rakennusalan johtavassa tietotalossa. Tuotetiedon liiketoiminnan vastuualueella sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan tiedon kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa pitkällä aikajänteellä. Toimipisteesi sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa.

 

Rakennustieto on rakennusalan täyden palvelun tieto- ja mediatalo
Rakennustieto-yhteisö muodostuu Rakennustietosäätiö RTS sr:stä ja Rakennustieto Oy:stä. Edistämme hyvää rakennustapaa toimimalla talonrakentamisen, talotekniikan, kiinteistönpidon sekä infra-alan tiedon tuottajana ja välittäjänä suunnittelusta ylläpitoon asti.

Rakennustieto Oy

on Rakennustietosäätiö RTS sr:n omistama osakeyhtiö, joka toimii kiinteistö- ja rakentamisalan tietopalveluiden ja julkaisujen kustantajana. Tietopalveluita ja alan kirjallisuutta tuotetaan rakentamisen, infran, talotekniikan, sisustamisen ja kiinteistönpidon tarpeisiin sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Rakennustiedosta löytyvät ajankohtaiset rakennusalan säännökset, ohjeet ja tuotetiedot sekä vastaukset rakentamisen teknisiin ongelmiin. Rakennustieto tiedottaa alan muuttuvista määräyksistä ja ajankohtaisista asioista. Tietotuotanto on ajantasaista ja alan tietotarpeista tehdään jatkuvaa selvitystyötä. Ajankohtaisen tiedon lisäksi Rakennustiedosta löytyy myös rakentamisen historiatietoa, esim. rakentamisen ohjekortteja jälleenrakennusajasta, vuodesta 1942 alkaen.

Rakennustiedon verkkokaupassa tarjotaan laaja valikoima koti- ja ulkomaisten kustantajien julkaisuja. Helsingin lisäksi Rakennustiedolla on toimisto Kuopiossa sekä tytäryritykset Tallinnassa ja Pietarissa. Rakennustieto toimii myös aktiivisesti alan kansainvälisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Yhteistoiminnan tavoitteena on korkeatasoisen ja terveellisen rakentamisen edistäminen.

 

Tule mukaan luomaan parempaa rakentamista – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 4.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ja askarruttaviin asioihin vastaavat soittoaikana keskiviikkoisin 23.9. ja 30.9. klo 13-14 HRS:n konsultit Toni Koskinen p. 040 742 7525 Antti Lahtinen p. 040 771 8886.

Jätä hakemus tästä