Liiketoimintapäällikkö sertifiointi- ja arviointipalveluihin

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 5400 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

 

Liiketoimintapäällikkö sertifiointi- ja arviointipalveluihin

Haemme liiketoimintapäällikköä johtamaan palveluiden ja julkishallinnon toimialan asiakkaiden sertifiointi- ja arviointipalveluliiketoimintaa. Tehtävässäsi vastaat tulospaikkasi budjetoinnista ja tuloksesta, tarjoustoiminnasta ja asiakkaiden palveluiden laajennuksista, palvelutuotannon suunnittelun ja toteutuksen johtamisesta, asiakaspalautteiden seurannasta sekä henkilöstön kehittämisestä ja resursoinnista. Onnistumisen mittareina tehtävässä ovat asiakkaiden tyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi ja kannattava kasvu.

Tulospaikan liiketoiminta keskittyy erityisesti tietoturvallisuuden, yritysturvallisuuden ja laadun johtamisjärjestelmien arviointi- ja sertifiointipalveluihin. Tehtävän keskeisiä toimialoja ovat ICT-palvelutuotanto, ohjelmistokehitys, turvallisuus, julkishallinto sekä sosiaali- ja terveydenhuolto. Kuulut Sertifioinnin johtoryhmään ja toimit läheisessä yhteistyössä tuotehallinnan, laadun, myynnin, markkinoinnin sekä Kiwan muiden liiketoimintayksiköiden kanssa.

Sinulla on soveltuva teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto sekä työkokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä palveluliiketoiminnan johtamisesta. Asiakkaan tarpeista lähtevä aktiivinen myyntityö on sinulle luontaista ja liikut mielelläsi eri sidosryhmien parissa. Kokemus ja ymmärrys palveluliiketoimintojen johtamisesta tai julkishallinnosta, niiden asiakkaista ja erityispiirteiden tuntemus turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoiminnoista ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tiimisi koostuu kymmenestä alan rautaisesta asiantuntijasta ja raportoit Inspecta Sertifiointi Oy:n toimitusjohtajalle. Luot vahvalla ja innostavalla esihenkilötyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi ihmis- ja asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Esihenkilönä olet keskusteleva, välittävä ja avulias, etkä epäröi tarttua yhteisiin kehitysmahdollisuuksiin. Viestintäsi on selkeää ja rakentavaa sekä tiimissäsi että muiden Kiwa-kollegojen suuntaan. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakkaiden toimintaa, turvallisuutta ja laatua. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä kannustavassa työilmapiirissä. Sinulla on monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.4.2022 mennessä oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen, puh. 040 7427525.

Jätä hakemus tästä linkistä