LVI- ja Rakennuspäällikkö

Uusikaupunki

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Yaran Uudenkaupungin tehtailla tuotetaan NPK-lannoitteita ja typpihappoa. Tehtaallamme työskentelee noin 240 osaajaa. Olemme haluttu työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut edut.

 

Etsimme nyt Uudenkaupungin tehtaille

LVI- JA RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Uudenkaupungin tehtaiden rakennusteknisestä kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluu:

  • kunnossapitoluonteisten projektien vetovastuu
  • toimipaikan rakennusten ja maanalaisten rakennelmien pitkän tähtäimen suunnitelman laatiminen ja toteutus
  • tehtaan ulkoalueiden ja rakennelmien kunnossapito
  • toimit vastuualueesi urakoitsijoiden teknisenä yhteyshenkilönä
  • toimit esihenkilönä puhtaanapitopalveluille
  • kehität toimipaikan rakennus- ja LVI-toimintaa
  • sinulla on budjettivastuu

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä tutkintoa, esim. AMK-insinööri tai DI. Sinulla on kokemusta rakennusprojekteista ja/tai kunnossapidosta. Kokemus kunnossapitojärjestelmistä (esim. SAP) sekä projektijohtamisesta katsotaan eduksesi. Sinulla on sujuva suomen kielen ja englannin kielen taito. Sinulla on myönteinen asenne jatkuvaan parantamiseen ja työturvallisuuteen sekä kyky ja halu oppia uusia asioita kansainvälisessä työympäristössä.

Toimit esihenkilönä neljälle henkilölle, tämän lisäksi ohjaat vastuualueesi urakoitsijoita ja toimittajia. Kuulut kunnossapito-osastoon, esihenkilönäsi toimii kunnossapitopäällikkö.

Uudenkaupungin tehtaisiin on investoitu viime vuosina merkittävästi. Yhtiön toiminta ja toiminnan jatkuvuus on vakaalla pohjalla. Tarjoamme henkilöstölle hyvät henkilöstöedut.

Monimuotoisuus lisää osaamista
Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi seitsemästä strategisesta toimenpiteestä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.

Lisätietoja saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, parhaiten 1.11. klo 15-17.00, 9.11. klo 15-17.00 ja pe 12.11. klo 8-10.00. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.

Jätä hakemuksesi tästä