Markkinointipäällikkö, Helsinki

Helsinki

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi.

 

Markkinointipäällikkö teollisuuden palveluihin

Haemme kokenutta markkinointipäällikköä vahvaksi myynnin kumppaniksi teollisuuden palveluihin. Tehtävänäsi on teollisuusliiketoimintamme tavoitteita tukevien b-to-b markkinointiaktiviteettien suunnittelu ja toteuttaminen. Keräät ja analysoit myynti-, asiakas- ja webdataa ja hyödynnät sitä markkinoinnissa, ja saat valituilla markkinointitoimenpiteillä aikaan liiditulvan. Koordinoit kumppaniverkoston työtä osana aktiviteettien tuottamista. Raportoit teollisuuden liiketoiminta-alueen johtajalle.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus markkinoinnista, kokemusta teollisuuden kohderyhmistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Hallitset digitaalisen markkinoinnin sekä eri kanavat suvereenisti. Olet aikaansaava, vastuuta kantava ja yhteistyökykyinen hands on -projektipäällikkö, jolla on hyvät suunnittelu- ja fasilitointitaidot. Arvostamme Adobe CC -työkalujen osaamista, laajaa tietämystä markkinoinnin mahdollisuuksista sekä vahvaa kiinnostusta myynnin tukemiseen. Aktiivinen ja tehokas työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultti Maiju Kangas, puh. 050 302 7185.

Hae tästä linkistä