Metalliteollisuuden pääarvioija

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

Haemme Sinua, kokenut ja osaava

Metalliteollisuuden pääarvioija

Tulet työskentelemään metalli- ja konepajateollisuuden johtamisjärjestelmien arvioinnin parissa. Tehtävänäsi on arvioida erityisesti hitsaavan teollisuuden ja teräsrakenteita valmistavien yritysten johtamisjärjestelmiä sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla monista eri näkökulmista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea. Haemme osaajaa ensisijaisesti Etelä- tai Itä-Suomen alueelta.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista tutkintoa, IWE-pätevyyttä, useamman vuoden työkokemusta toimialalta sekä ymmärrystä riskienhallinnan peruselementeistä. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa.  Aikaisempi kokemus toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehittämistyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389, kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi. Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.4.2021.

 

Jätä hakemus tästä