Metsäsertifioinnin ja metsäteollisuuden pääarvioija

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 5400 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

Metsäsertifioinnin ja metsäteollisuuden pääarvioija

 

Haemme pääarvioijaa metsäsertifiointiin ja puun alkuperäketjun hallinnan sertifiointiin, sekä metsäteollisuuden johtamisjärjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida asiakkaidemme talousmetsien metsänhoitoa ja -käsittelyä, metsäperäisen raaka-aineen hankintaa ja käsittelyä tuotannossa puun alkuperäketjun hallinnan ja metsäsertifioinnin näkökulmista. Lisäksi pääset arvioimaan erilaisten metsäteollisuusyritysten johtamisjärjestelmiä kaikilla toiminnan tasoilla, monista eri näkökulmista. Pääkonttorimme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea, joten toimipaikkasi voi olla myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. MMM/metsänhoitaja) sekä useamman vuoden työkokemusta metsätalousliiketoiminnasta. Eduksi luetaan myös työkokemus metsäteollisuuden soveltuvista tehtävistä. Aikaisempi kokemus johtamisjärjestelmistä, sekä metsäsertifiointiin tai puun alkuperäketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä, antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen ja siinä menestymiseen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Matkustusvalmius on tehtävässä menestymisen edellytys, sillä työ sisältää paljon matkustamista kotimaassa ja osin myös ulkomailla.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toivomme sinulta myös organisaation johtamis- ja kehittämiskokemusta, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä suunnitelmallista työskentelytapaa. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä asiakasrajapinnassa, mutta sisältää myös työskentelyä asiantuntijatiimeissä. Tuletkin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, erilaisissa kulttuureissa ja toimintaympäristöissä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys ja työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen, puh. 040 7427525.

Jätä hakemus tästä