Myynti- ja markkinointijohtaja (BtoC)

Vantaa

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte ja Petra –keittiöt ja kuluttajamyynnissä asiakkaitamme palvelevat Keittiömaailma ja Petra -ketjutLaajan valikoiman lisäksi kuluttajamyyntimme vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa sekä n. 150 keittiöalan ammattilaisessa. Novartilla on henkilöstöä n. 360 ja liikevaihtomme on n. 95 miljoonaa euroa. Tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Nastolan tuotantolaitoksellamme ja kaupallinen konttorimme sijaitsee Vantaalla. 

Haluatko olla mukana rakentamassa erinomaista asiakaskokemusta ja toteuttamassa suomalaisia keittiöunelmia?

 

Tehtävänäsi on kehittää koko kuluttajakaupan asiakaskokemusta ja markkinointia vahvassa yhteistyössä Nobian ja asiantuntevan myyntikentän kanssa. Vahvistat koko yritystoimintamme kilpailuetua kehittämällä ja tukemalla kuluttajamyyntiä ja franchising-toimintaamme sekä osallistut aktiivisesti palveluiden, ratkaisujen ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä yritystä kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinulta innostavaa ja aktiivista johtamisotetta, strategista ja taloudellista näkemystä sekä kokemusta franchising-toiminnan johtamisesta. Olet ollut luomassa ja kehittämässä prosesseja, konsepteja ja työkalua. Sinulla on vahvat neuvottelu-, motivointi- ja yhteistyötaidot. Tunnet paloa sekä operatiiviseen myyntiin että strategiseen markkinointiin ja osaat hyödyntää myös digitalisaation mahdollisuuksia. Sinulla on korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle markkinajohtajan arvostetut brändit, keittiöalan huipputiimin sekä aidot mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittää koko kuluttajakaupan toimintaamme. Pääset myös tekemään yhteistyötä Nobia-konsernin kansainvälisten ammattilaisten kanssa. Tule tekemään kanssamme keittiöunelmista totta!

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 16.7. klo 14-16, 24.7. klo 9-11 ja 28.7. klo 10-12. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 30.7. mennessä.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ