Myyntijohtaja, Automaatio ja Digitaaliset ratkaisut

Vantaa

Sarlin Oy Ab on ympäristöystävällisen energiateknologian, teollisen paineilman sekä automaation edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Group on hyvin kannattava ja vakaavarainen yhtiö, liikevaihto tulee olemaan 2021 n. 65 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

 

Haemme kasvumme tueksi Automaatio ja Digitaaliset ratkaisut- tuotelinjamme johtajaksi Sinua

Myyntijohtaja

Vastuullasi ovat teollisuuden automaatioratkaisut nopeasti muuttuvissa teollisuusympäristöissä. Tarjoamme ratkaisuja laajalla skaalalla tehokkaaseen, turvalliseen ja toimintavarmaan tuotantoon. Tehtävässäsi luot uusia liiketoimintamahdollisuuksia ennakoivasti ja asiakaslähtöisesti, sekä kehität tuotelinjan ratkaisujamme ja tarjoamaamme kehittämistä.

Kykenet tehokkaasti ja avoimesti johtamaan yhteistyötä Sarlinin eri toimintojen välillä ja tuottamaan voittavan ratkaisun asiakkaalle selkeällä arvoesityksellä. Olet vastuussa oman yksikkösi tehokkaasta johtamisesta, tuloksesta, suorituskyvyn tunnistamisesta, sekä tiimisi jäsenten kehittämistarpeiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta. Johtoryhmän jäsenenä osallistut liiketoiminnan kehittämiseen, yrityksen strategiseen suunnitteluun sekä toteuttamiseen, ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

  • Vankkaa kokemusta ja näyttöjä suunnitelmallisesta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä esimiesroolissa, sekä kokemusta BtoB -liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta
  • Näkemystä liiketoiminnan, myynnin, palveluiden, asiakastyytyväisyyden ja -kokemuksen kehittämisestä
  • Soveltuvaa korkeakoulutason tutkintoa.
  • Ymmärrystä ratkaisumyynnin prosesseista
  • Positiivista tekemisen asennetta sekä tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Haemme vaativasta myynninjohtotehtävästä motivoituvaa henkilöä, joka on valmis tarttumaan oma-aloitteisesti asiaan kuin asiaan. Tehtävä edellyttää hyvää analysointikykyä ja taitoa tarkastella asioita sekä strategisesti että käytännön tasolla. Johtamistaitoinen, positiivinen, sekä tulosta työssänsä hakeva henkilö menestyy tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus inspiroitua ja vaikuttaa yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten ratkaisutoimittajien kanssa tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden alan kehityksen seuraamiseen ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ympäristöystävällisempään maailmaan. Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän lisäksi tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedun.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HRS:n konsultti Toni Koskinen p. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.12. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä