Myyntijohtaja

Vantaa

Sarlin Oy Ab on ympäristöystävällisen energiateknologian, teollisen paineilman sekä automaation edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme kasvumme tueksi Kaasu- ja energiatuotelinjamme ratkaisumyyntiin Sinua

Myyntijohtaja

Tehtäväsi Sarlinilla:

 • B2B myynnin ammattilaisena johdat, ohjaat ja kehität kaasu- ja energiatuotelinjan myyntiprojekteja / -toimintaa ja voittavia asiakasratkaisuja (biokaasun jalostusratkaisut, liikennepolttoaineratkaisut, CHP- ja kaasuenergiaratkaisut, sekä mittaustekniset ratkaisut), jotta myyntitoimintamme täyttää organisaation liiketoimintatavoitteet ja parantaa asiakkaidemme tietoisuutta (customer awarness) Sarlinin tuotteista ja kyvykkyyksistä.
 • Tehtävässäsi luot uusia liiketoimintamahdollisuuksia ennakoivasti ja asiakaslähtöisesti.
 • Kykenet tehokkaasti ja avoimesti johtamaan yhteistyötä Sarlinin eri toimintojen välillä ja tuottamaan voittavan ratkaisun asiakkaalle selkeällä arvoesityksellä.
 • Olet vastuussa siitä, että sopimusehdot täyttyvät erittäin kilpaillussa liiketoimintaympäristössä, tarjous tehdään ratkaisumyynnin mukaisesti, mukaan lukien ratkaisuehdotusten kehittäminen, riskienhallinta ja -vähentäminen, laajuuden kehittäminen, hinnoittelu ja ongelman ratkaisu.
 • Hallinnoit tarjousten jokaista vaihetta myyntimahdollisuuden tunnistamisesta sopimuksen allekirjoittamiseen, sekä vastaat myyntiprojektin saumattomasta siirtämisestä toimitusorganisaatiolle.
 • Olet vastuussa oman tiimisi tehokkaasta johtamisesta, suorituskyvyn tunnistamisesta, tiimin jäsenten kehittämistoimien tunnistamisesta ja toteuttamisesta.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

 • Vankkaa kokemusta BtoB -liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta
 • Kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan, myynnin, palveluiden, asiakastyytyväisyyden ja -kokemuksen kehittämisestä
 • Soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta. Energia-alan tutkinto luetaan eduksesi.
 • Ymmärrystä ratkaisumyynnin prosesseista sisältäen myynnin, rahoitusvaihtoehtojen tuntemuksen sekä jälkimarkkinoinnin
 • Positiivista tekemisen asennetta sekä tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja taatusti ajankohtaisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus inspiroitua ja vaikuttaa yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten ratkaisutoimittajien kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehityksen seuraamiseen ja vaikuttamaan tulevaisuuden ympäristöystävällisempään maailmaan.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HRS:n konsultti Toni Koskinen p. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.11. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä