Myyntijohtaja

Suomi

Suomen Paikallismediat Oy on 130 tilattavan paikallislehden yhteinen valtakunnallinen myyntiorganisaatio. Tavoitamme joka viikko yli 500.000 lehden tilaajaa ja lähes 1,3 miljoonaa lukijaa. Tilattavat paikallislehdet edistävät alueidensa yhteisöllisyyttä ja yritteliäisyyttä ja toimivat joka päivä alueidensa elinvoiman puolesta.

 

Haemme näiden ainutlaatuisten tuotteiden valtakunnalliseen mediamyyntiin tuloshakuista

MYYNTIJOHTAJAA

Vastaat itsenäisesti Suomen Paikallismediat Oy:n tuloksellisesta myynnistä, myynnin kehittämisestä, tuotekehityksestä ja uusasiakashankinnasta sekä yrityksemme yhteistyöstä ja viestinnästä niin yksittäisten yritysasiakkaiden, media- ja mainostoimistojen kuin Suomen Paikallismediat Oy:n 130 jäsenlehdenkin kanssa.

Odotamme Sinulta myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, intohimoista asennetta menestymiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Sinulla on jämäkkä ja täsmällinen ote työhön ja omaat loistavat neuvottelu- ja verkostoitumistaidot sekä taidon johtaa omaa työtäsi. Tätä tehtävää on mahdollista hoitaa missä tahansa paikallislehtien levikkialueilla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan myyntitehtävän monipuolisessa mediaympäristössä, kattavan perehdytyksen sekä vakavaraisen yrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.9.

Jätä hakemus tästä linkistä