Myyntipäällikkö

Etelä-Suomi

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Palvelemme valtakunnallisesti rakennusliikeasiakkaitamme kokonaisvaltaisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Nastolan tuotantolaitoksellamme. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte ja Petra-keittiöt ja kuluttajamyynnissä asiakkaitamme palvelevat Keittiömaailma- ja Petra-ketjut. Novartilla on henkilöstöä n. 350 ja liikevaihtomme on n. 95 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Forssassa, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

 

Tarkoittaako myyntityö sinulle ratkaisujen hakemista ja lisäarvon tuottamista? Kehitätkö asiakkuuksiasi pitkällä tähtäimellä, tavoitteellisesti ja suurella sydämellä?

Etsimme BtoB-yritysmyyntiimme vahvistusta Etelä-Suomen alueelle. Tehtävässä vastaat omien asiakassuhteittesi kehittämisestä sekä neuvottelet uusista asiakkuuksista. Työpisteesi voi olla joko Vantaan, Nastolan tai Tampereen konttorillamme, mutta pääosin työ tehdään asiakkailla.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja olet tärkeä osa ammattilaistiimiämme. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ennustat ja raportoit myyntiä sekä kannattavuutta säännöllisesti. Tehtävässäsi raportoit yritysmyynnin myyntijohtajalle.

Sinulla on jo kokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta BtoB-myynnistä, mielellään juuri rakennustuoteteollisuuden parista. Ymmärrät koko myyntiprosessin vaiheet tarjouksen teosta ja sopimusneuvotteluista jälkimarkkinointiin saakka. Koulutuksesi on korkeakoulutasoinen, joko kaupallinen tai tekninen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän Suomen markkinajohtajalla. Koulutamme sinut alalle ja tuotteittemme pariin. Pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yritysmyyntimme toimintaa yhdessä kollegoidesi kanssa sekä paikallisesti että konsernitasolla. Yrityskulttuurimme on avoin ja välitön ja huolehdimme työntekijöittemme hyvinvoinnista sekä ammatillisesta kehittymisestä.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 17.11. klo 9 – 11 sekä 22.11. klo 15 – 17. Täytä hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.11.

HAE TÄSTÄ