Myyntipäällikkö, AddSecure

Helsinki, Uusimaa, Tampere

AddSecure on yksi Euroopan johtavia kriittiseen ja turvalliseen viestintään keskittyvien IoT-ratkaisujen tarjoajia. Yhtiö palvelee yli 50 000 asiakasta seuraavilla toimialoilla: kiinteistöturvallisuus ja automaatio, digitaaliset hoitopalvelut sekä kuljetus ja logistiikka.

Haluatko olla osa pohjoismaista tiimiä, joka tarjoaa kuljetusalan asiakkaille joustavia ja skaalautuvia tuotteita ja palveluita? Etsimme nyt ratkaisumyynnin ammattilaista, joka vastaa AddSecuren isoimman liiketoiminnan, eli Smart Transport -tuotteiden ja palveluiden myynnistä Suomessa. Smart Transport -tuotteemme edistävät asiakkaittemme liiketoimintaa verkkoon yhdistetyn ajoneuvoteknologian sekä dataan perustuvan älyn ja analytiikan avulla. Addsecure.fi

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Sinulla on kokonaisvastuu Suomen myynnistä ja sen kehittymisestä. Vastaat nykyisten asiakkuuksien kehittämisen lisäksi uusasiakashankinnasta. Ymmärrät asiakaskohtaiset tarpeet ja pystyt tarjoamaan kullekin asiakkaalle sopivia kokonaisratkaisuja. Olet kehittämässä sekä strategista että operatiivista myyntiä ja markkinointia, ja varmistat muun organisaation kanssa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Raportoit esimiehellesi Ruotsiin

Odotamme sinulta aiempaa myyntikokemusta erityisesti IT-alan (SaaS/ ohjelmistot) tuotteiden ja palveluiden myynnistä yritysasiakkaille. Logistiikka- ja kuljetusalan tuntemus on ehdottomasti eduksi. Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai tekninen. Olet tottunut liikkumaan asiakastapaamisissa ympäri Suomea.

Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen, tuloshakuinen, pitkäjänteinen sekä systemaattinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, englannin kielen taitosi on hyvä ja ruotsin kielen taito on eduksi. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, mutta osaamme myös pitää hauskaa, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle keskeisen roolin nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessämme. Meillä on markkinoiden modernein ohjelmisto ja kova kasvupotentiaali. Pääset osaksi motivoitunutta ja energistä työyhteisöä, joka haluaa rakentaa maailmasta älykkäämmän ja turvallisemman paikan. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Saat onnistumisesi tueksi muun organisaation tuen ja osaamisen sekä erinomaiset tuotteet ja palvelut.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja HRS Advisorsin konsultti Seija Raesolalta, p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 21.3. klo 9-11 ja 28.3. klo 9-11. Lisätietoja tehtävästä antaa myös Sales Director Nordics, Andreas Östlund p. +46 708 269 181. Lähetä englanninkielinen CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 30.3. 2022.

HAE TÄSTÄ

 

AddSecure on Euroopan johtava laadukkaiden IoT-ratkaisujen tuottaja, joka keskittyy turvalliseen kriittiseen viestintään ja tietojen hallintaan. Meillä on yli 50 000 asiakasta muun muassa turvallisuusalalla, pelastustoimessa, kiinteistöturvallisuuden ja -automaation alalla, digitaalisen hoidon parissa, logistiikka-alalla sekä julkisten palveluiden ja älykaupunkien parissa. Asiakkaamme turvaavat elämän ja liiketoiminnan kannalta kriittiset sovelluksensa AddSecuren ratkaisuilla, jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojaamaan omaisuutta ja tärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja sekä edistämään liiketoimintaa. Smart Alarms-, Smart Care-, Smart Grids-, Smart Rescue-, Smart Surveillance- ja Smart Transport -liiketoimintayksiköiden turvalliset ja luotettavat ratkaisut auttavat tekemään maailmasta turvallisemman ja älykkäämmän paikan. 

 1970-luvulla perustettu yritys työllistää nykyään yli 880 henkilöä 15 maassa. AddSecuren päätoimipaikka on Ruotsissa Tukholmassa, mutta sillä on lisäksi alueellisia toimistoja ja jälleenmyyjiä eri puolilla Eurooppaa. 

 AddSecuren liiketoimintasegmentti Smart Transport TM luotiin ostamalla ruotsalainen Vehco-konserni toukokuussa 2018. Vuonna 2019 ostettiin suomalainen yritys Paetronics. Muita yritysostoksia on tehty Alankomaissa, Saksassa ja Puolassa. Tavoitteena on tulla Euroopan johtavaksi raskaiden hyötyajoneuvojen Fleet and Transport Management ratkaisujen toimittajaksi