Myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomi, Oulu

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Toimimme kaikkiaan 16 paikkakunnalla. Olemme rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Kuulumme kansainväliseen Consolis-konserniin ja työllistämme noin 700 henkilöä. Konsernilla on yli 10 000 työntekijää 17 maassa ympäri maailmaa.

 

 

Haemme Pohjois-Suomeen sinua

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Parman tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista Pohjois-Suomessa. Pääosin asiakaskuntasi sijaitsee Oulun markkina-alueella. Kehität ja ylläpidät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita laatimiesi asiakkuussuunnitelmien mukaisesti. Varmistat, että Parman organisaation osaamisen tuottama lisäarvo on asiakkaiden saatavilla molempien kannattavuutta parantaen. Raportoit myyntijohtajalle.

 

 

 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset rakennusalan ja / tai rakennustuoteteollisuuden tuntemusta, vankkoja myynti- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä johtaa asiakkuuksia asiakkuussuunnitelman mukaisesti. Eduksesi on betoniteknologian ja elementtirakentamisen tuntemus. Olet asiantunteva ja vakuuttava ja osaat luoda mutkattomasti suhteita asiakasorganisaatioiden päättäjiin. Tehtävä edellyttää liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä hallita merkittäviä toimituskokonaisuuksia. Tekninen pohjakoulutus antaa tehtävään erinomaiset valmiudet, mutta alan ammattilaisella voi olla taustalla myös kaupallinen tutkinto.

 

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Parmalta myyntijohtaja Jari Issakainen, puh. 040 579 4926 (mieluiten 3.11.2021 klo 14–15 tai 9.11.2021 klo 12–13) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2021.

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

Hae tästä

 

 

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com