Ostopäällikkö

Espoo

Scanoffice Group muodostuu teknistä tukkukauppaa harjoittavista maahantuonti/tukkuliikkeistä. Päätuotteitamme ovat lämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla omalla tytäryhtiöllämme.

Liikevaihtomme ylitti viime vuonna 89 miljoonaa euroa, ja meitä on nyt yhtiöryhmän palveluksessa noin 80 alan ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla Kehä III:n varrella.

 

Yhtiömme voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme nyt Sinua

OSTOPÄÄLLIKKÖ

Tehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti Scanoffice Group -yhtiöryhmän ostoista ja ostologistiikasta. Osallistut myös itse ostojen tekemiseen ja toimit esimiehenä muille ostajillemme.

Yhdessä tiimisi kanssa ylläpidät tuotenimikkeistöä ja tuotteiden saatavuusaikatauluja sekä hoidat päivittäistä yhteydenpitoa päämiehiimme ja huolitsijoihimme. Tavarantoimittajamme sijaitsevat pääasiallisesti Aasiassa, Euroopassa ja kotimaassa.

Olet luonteeltasi vastuun ottaja ja sinulla on kokemusta kansainvälisistä ostoista ja logistiikasta. Toimit luontevasti esihenkilönä ja olet tiimipelaaja. Odotamme, että sinulla on työtehtävien edellyttämä kaupallinen tai tekninen koulutus, ja että pärjäät suomen kielen lisäksi englannilla. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voi tutustua: www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2022.

 

HAE TÄSTÄ