Pääarvioija elintarvikkeiden tuotantoketjuun

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Elintarvikkeiden sertifiointeja teemme 33 maassa. Lue lisää www.kiwa.com/fi ja www.kiwa.com/en/markets/agri-feed-food/ 

 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa yhteiskuntaa. Haemme pääarvioijaa elintarvikkeiden tuotantoketjun toimintajärjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida tuotantoketjussa toimivien organisaatioiden toimintajärjestelmiä sekä etsiä heidän kanssaan yhteistyössä uusia toimintatapoja. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin toimintaympäristöihin ja organisaatioihin useilla eri tasoilla ja eri näkökulmista. Kiinnostuksesi mukaan voit jakaa osaamistasi myös alan kouluttajana. Asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten toimipaikkasi voi olla pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi elintarvikekemiasta, elintarviketieteistä tai -tekniikasta, mikrobiologiasta tai maataloustieteestä, useamman vuoden työkokemusta toimialalta sekä ymmärrystä elintarvikeketjuun liittyvien riskien hallinnan peruselementeistä. Alkutuotannon tuntemus, rehualan osaaminen ja/tai muu laaja-alainen kokemus on hyvä lisä osaamispakissasi. Aikaisempi kokemus asiakastyöstä sekä toimintajärjestelmien kehittämistyöstä antavat hyvät edellytykset tehtävään.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta asiakaskohteisiin erityisesti Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomaille. Tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky, kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä aktiivinen, itsenäinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa. Toimit luontevasti myös tiimeissä ja jaat asiakaskohtaamisissa palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen”.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi panostetaan. Kasvumme ja kansainvälisesti kattava kokemuksemme ja palveluvalikoimamme tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia elintarvikkeiden tuotantoketjun kehittämiseen myös kansainvälisesti.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.5.2021 mennessä. 

Jätä hakemus tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen, puh. 040 7427525, toni.koskinen@hrsadvisors.fi.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme myös elintarvikkeiden tuotantoketjun sopimusarvioijia.
Mikäli sinua kiinnostaa tämä vaihtoehto – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Keskustelemme mielellämme asiasta kanssasi.