Pääarvioija, rakentaminen ja infra

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 5400 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

Haemme johtamisjärjestelmien arviointiin

 Pääarvioijia rakentamisen- ja infran toimialoille

Tehtävänäsi on arvioida rakentamisen ja infran toimialoilla toimivien yritysten johtamisjärjestelmiä niin laadun, työturvallisuuden kuin ympäristön näkökulmasta, sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä työskentelet erilaisten organisaatioiden kanssa ja tapaat yritysten henkilöstöä organisaation kaikilla tasoilla. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin toimintaympäristöihin ja hankkeisiin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on toimipaikkoja ja asiakkaita ympäri Suomea, joten sijaintisi voi olla myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta rakentamisen tai infran toimialalta. Erityisesti arvostamme rakennusalan tuntemusta, kokemusta suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä sekä kokemusta muusta infrastruktuuriin liittyvästä liiketoiminnasta. Lisäksi tuntemus logistiikka- ja kuljetusalalta sekä yritysten johtamisjärjestelmiin liittyvistä teemoista ovat eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja tarvittaessa myös muualla Euroopassa. Tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Aiempi kokemus johtamis- ja toimintajärjestelmien parissa työskentelystä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi panostetaan. Suomen laajan liiketoiminnan lisäksi Kiwa konsernin kansainvälinen toimintaympäristö tarjoaa tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389, kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.4.2022 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

 

Jätä hakemus tästä