Pääsuunnittelija / Suunnittelija

Turku, Espoo

TM Systems® -konserni on innovatiivinen cleantech-kasvuyritys, joka toimittaa teollisuudelle energiaa säästävää ja kasvihuonepäästöjä poistavaa teknologiaa maailmanlaajuisesti. Tähän saakka asiakkainamme ovat olleet pääosin suuret konsernit paperi- ja selluteollisuudessa, ja kasvavan kysynnän myötä olemme laajentamassa toimintaamme myös muille teollisuudenaloille. TM Systems® tunnetaan alallaan eräänä parhaimmista vaativien ilmajärjestelmien toimittajista. Olemme solmineet merkittäviä toimitussopimuksia ja odotamme konserniimme kuluvalle vuodelle ja tuleville vuosille huomattavaa kasvua. Henkilöstön määrä konsernissamme on yhteensä noin 70 henkeä. Konsernin emoyhtiö TM System Finland Oy sijaitsee Turussa. Lisätietoja: www.tmsystems.com.

 

Haemme Sinua, aktiivinen ja aikaansaava

PÄÄSUUNNITTELIJA / SUUNNITTELIJA

Pääsuunnittelijana vastaat omien asiakasprojektiesi toteutumisesta, ohjaat alihankintasuunnittelua ja huolehdit suunnittelun läpiviennistä. Koordinoit, resursoit ja varmistat projektien onnistumisen sekä laadukkaan lopputuloksen suunnittelutoimintojen osalta. Osallistut myös suunnittelutyöhön yhdessä Suomen ja Kiinan suunnittelutiimien kanssa. Jos olet urasi alkuvaiheessa, pääset kasvamaan suunnittelijana asiantuntevassa tiimissämme. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden ja myynnin kanssa ja saat aktiivisesti tukea työhösi. Palvelet asiakkaita ja osallistut mittausmatkoille kohteisiin. Tarjoamme sinulle paikan Turun työyhteisössämme, mutta voit halutessasi työskennellä myös toimipisteessämme Espoossa.

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on kokemusta suunnittelutyöstä sekä projekteista. Suunnittelijan tehtävään huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat.  Ohutlevy- ja teräsrakenteiden, 3D-suunnittelun tai energiatekniikan osaaminen tukevat menestymistäsi tehtävässä. Arvostamme vastuuntuntoista, itsenäistä ja määrätietoista toimintaotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Työskentelet sujuvassa yhteistyössä niin organisaation sisällä kuin asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muusta kielitaidosta on myös ehdottomasti hyötyä.

Tarjoamme mielekkään ja itsenäisen tehtävän globaalisti toimivassa suomalaisomisteisessa yrityksessä. Pääset vaikuttamaan niin yrityksemme tulevaisuuteen ja menestykseen kuin energiaa säästävän teknologian toimittamiseen. Matalan organisaatiomme ansiosta näet työsi jäljen ja pääset vaikuttamaan asioihin laajasti. Pääset kehittämään erityisosaamistasi ilmajärjestelmien parissa ja koulutamme sinut ymmärtämään syvällisesti tuotteitamme ja niihin liittyviä prosesseja. Projektityö tarjoaa selkeän, vaihtelevan ja palkitsevan tehtävänkuvan ja sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksemme sisällä. Vaalimme tärkeintä yrityksemme voimavaraa, hyvää ryhmähenkeä. Haluamme huolehtia työntekijöistämme ja panostaa työhyvinvointiin. Työntekijämme viihtyvät pitkään yrityksemme palveluksessa ja niin toivomme sinunkin viihtyvän.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa Jani Korvela 15.10. klo 12-13 ja 21.10. klo 12-13, puh. +358 2 419 5500. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa HRS Advisorsin Essi Karvonen, puh. +358 40 557 8117. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.

 

HAE TÄSTÄ