Pivatic avoimet työpaikat

Hyvinkää

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

 

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.pivatic.com.

Tarjolla on useita mielenkiintoisia tehtäviä erilaisille osaajille. Katso lyhyet kuvaukset alta tai klikkaa eteenpäin tarkempaan tehtävänkuvaukseen ja hae viimeistään 20.10. mennessä.
->     Asentaja
->     Työnjohtaja
->     Käyttöönottaja
->     Huoltoteknikko
->     Mekaniikkasuunnittelija
->     Projektipäällikkö

 

Asentaja (mekaniikka- tai mekatroniikka)

Olet sitten kokeneempi osaaja tai uraansa vasta aloitteleva, niin sinulle löytyy tehtävää tuotantolinjojen asennus- ja kokoonpanotehtävien parissa Hyvinkään tehtaalla tai halutessasi myös maailmanlaajuisesti.

Työnjohtaja

Jos olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla löytyy soveltuva sähköalan koulutus sekä kokemusta projektityöstä, saatat olla seuraava työnjohtaja Pivaticin tehtaalla Hyvinkäällä.

Käyttöönottaja

Onko sinulla kiinnostusta kansainväliseen työskentelyyn sekä matkustusvalmiutta? Löytyykö sinulta osaamista automaatioratkaisuista ja mekatroniikasta sekä ohjelmoinnista? Käyttöönottajana pääset työskentelemään kansainvälisissä toimitusprojekteissa vastaten automaatioratkaisujen toimituksesta asiakkaalle ja huolehdit käyttöönottoprosessista.

Huoltoteknikko

Löytyykö juuri sinulta kokemusta ja osaamista tarkkuutta vaativien koneiden asennus- tai huoltotehtävistä sekä kykyä tulkita mekaniikka-, hydrauliikka- ja sähkökuvia? Huoltoteknikkona pääset työskentelemään Pivaticin automaattisten ohutlevytyöstökoneiden konekannan ylläpito ja huoltotehtävissä.

Mekaniikkasuunnittelija

Omaatko 3D SolidWorks osaamista sekä aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta? Mekaniikkasuunnittelijana työskentelet tiiviisti niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa kansainvälisissä projekteissa.

Projektipäällikkö

Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta kone- ja laitetoimitusten projektijohtamisesta sekä vahvaa ohjelmisto- ja automaatio-osaamista, voit olla etsimämme projektipäällikkö kansainvälisten toimitusprojektien parissa.

English summary

Pivatic Oy is looking for an experienced startup engineer, an experienced project manager and a skilled maintenance technician.

Pivatic Oy – founded over 40 years ago – is a worldwide manufacturer of punching, bending and automated fabrication systems. In the area of sheet metal solutions with sales partners worldwide, we have ensured that responsive, reliable customer support is always nearby. We are dedicated to progress powered by inspiring, innovative solutions. At the same time, we are focused on building trusting relationships with our customers and partners so that all can share in the common benefits. See more on www.pivatic.com.

Kysyttävää? Ota yhteyttä HRS Advisors Oy:n konsultteihin
Krister Botell, 050 304 2410
Janita Taipalus, 045 631 1316
Katri Ikivuo, 040 848 0658