Procurement Manager

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme Sinua, aloitteellinen ja tavoitteellinen

 PROCUREMENT MANAGER

Vastaamaan yrityksen strategisesta hankinnasta

Tehtävän vastuualueeseen kuuluvat myös varasto ja logistiikka. Toimit esimiehenä 5–6 hengen tiimille, joka vastaa ostoista ja varastosta. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen hankintaprosessia ja saat osallistua myös käytännössä operatiiviseen ostamiseen. Tavoitteena on tehostaa hankintaa, kehittää ostoprosessia ja varaston hallintaa. Onnistumistasi mitataan hankinnan säästöillä, varaston arvolla ja kiertonopeudella. Tehtävässä kuulut yrityksen operaatioiden johtoryhmään ja raportoit suoraan COO:lle.

Olet etsimämme henkilö, jos Sinulla on:

  • Vahva kokemus strategisesta ja operatiivisesta hankinnasta
  • Kokemusta esimiehenä toimimisesta
  • Hyvät neuvottelutaidot ja tunnet sopimustekniikan
  • Visiota hankinnan, logistiikan ja varaston hallinnan järjestämisestä tuonti sekä vientimarkkinoilla
  • Kokemusta alueen tavoitteiden ja seurattavien mittareiden määrittämisestä ja seurannasta
  • Kokemusta ja intoa kehittää uusia toimintamalleja ja ottaa järjestelmät käyttöön
  • Järjestelmäosaamista
  • Kielitaitoa suomeksi ja englanniksi

Toimintatyyliltäsi olet sosiaalisesti aktiivinen ja verkostoitunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja yrittäjämäinen asenne. Osaat priorisoida ja ennakoida asioita, sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja ratkaista ongelmia. Pystyt päättämään ja viemään asioita järjestelmällisesti ja systemaattisesti eteenpäin arjen kiireessä. Tartut toimeen aktiivisesti käytännönläheisellä asenteella.

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen ja haastavan työn tulevaisuuden tekijöiden parissa. Työsi tulokset näkyvät muun muassa hiilidioksidipäästöjen vähenemisenä ja energiatehokkuuden parantumisena. Lisäksi Sarlin työnantajana tarjoaa sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alamme asiantuntijaksi vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Tehtävässä sinua tukevat osaavat työtoverit ja palveluhenkinen organisaatio. Toimipaikkasi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, puh. 050 593 7389. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 13.12.2020. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus tästä