Projekti-insinööri

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

 

Haemme vakituiseen tehtävään projektitiimiimme sinua sähköalan 

Projektiinsinööri

Tehtävääsi kuuluu vastata omalta osaltasi teknisistä ratkaisuista, tilattujen palvelujen valvonnasta, hankinnasta, laadusta, sopimuksen- ja vaatimustenmukaisuudesta, asiakastyytyväisyydestä, aikatauluista ja vastuualueesi budjetista. Toimit sähkötöiden johtajana Sarlinilla, ja vastuullesi kuuluu myös työmaavalvonta tai sen koordinointi projekteissa.  Osallistut myös prosessiemme kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Tehtävä edellyttää vahvaa kykyä ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja ratkaista niihin liittyviä ongelmia. Pystyt vastaamaan sähkötekniikkaan liittyvistä asioista ratkaisutuotteidemme osalta. Sinulla on kokemusta automaatiosta ja olet hankkinut kokemusta myös muista tekniikan aloista, kuten kone- ja energiatekniikan ratkaisuista.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on myös kokemusta neuvotteluista sekä riskienhallintaosaamista ja kehityshaluisuutta. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa projektitilanteen mukaan.

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

  • Insinöörin tai DI:n tutkintoa sähkötekniikassa
  • Sähköpätevyys 2 ja mielellään aiempaa kokemusta sähkötyönjohtajan tehtävistä
  • Projektinjohtokokemusta,mielellään kaasu- ja energia-alalta
  • Riittävääteknistä tuntemusta  CHP -laitosten tai kaasulaitteistoiden (automaatio ja sähköjärjestelmät), ratkaisuista ja tuotteista

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän vakavaraisessa ja pitkän historian omaavassa perheyhtiössä. Saat mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus inspiroitua yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten ratkaisutoimittajien kanssa antaa sinulle hienon mahdollisuuden alan kehityksen seuraamiseen sekä kasvupolun kehittymään alan parhaaksi asiantuntijaksi.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa Vesa Saarinen 26.11, 29.11 ja 30.11 klo 15-16 puh. 050 517 9461 ja HRS Advisorsin Toni Koskinen puh 040 742 7525. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta 3.12.2021 mennessä.

 

Jätä hakemus tästä