Psykologian opiskelija

Espoo

Elämme haasteellisia aikoja ja tiedämme, että psykologian opiskelijoiden harjoittelupaikat ovat kiven alla. Haluamme kantaa kortemme kekoon ja tarjota harjoittelumahdollisuuden kevätkaudelle 2021 Espoon toimipaikassamme.

PSYKOLOGIAN OPISKELIJA

tulisitko harjoitteluun työ- ja organisaatiopsykologian alan yritykseen, jota ohjaavat arvot taito, tunne, tieto ja teot.

Taidolla yhdistämme ihmistuntemuksen, kovan tiedon ja pehmeät arvot onnistuneiksi rekrytoinneiksi, jotka lisäävät yritysten osaamistasoa, työpaikkojen viihtyvyyttä sekä yksilöiden menestystä. Olemme objektiivisia, mutta teemme töitä tunteella. Ymmärrämme, että työntekijä on ensisijaisesti ihminen, ja että yksilön hyvinvointi on kaikkien etu. Välitämme asiakkaistamme – niin yrityksistä kuin rekrytoitavista – ja kohtelemme ihmisiä aina kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Olemme työpsykologian ja liiketoiminnan asiantuntijoita. Tämä ammattitaito perustuu tietoon ja kokemukseen. Panostamme tekoihin. Toimimme aktiivisesti asiakkaidemme hyväksi ja aktiivisesti ohjataksemme alaa oikeaan suuntaan.

Meillä pääset osallistumaan erityisesti henkilöarviointi- ja rekrytointityöhön, mutta tutustut myös laajemmin palveluihimme. Harjoittelunohjaajanasi toimii Psykologiliiton henkilöarviointisertifikaatin omaava kokenut psykologikonsultti. Ohjausprosessi on kuitenkin koko yrityksen asia, ja pääset tekemään yhteistyötä meidän kaikkien kanssa. Maksamme harjoitteluajasta suositusten mukaisen palkan.

Odotamme sinulta, että

  • olet kiinnostunut työelämän psykologisista ilmiöistä niin yksilö- kuin organisaatiotasolla
  • suhtaudut avoimesti uusiin asioihin ja ihmisiin
  • uskallat olla työpaikalla oma itsesi
  • tahdot kehittyä ammattilaisena ja samalla kehittää ympäristöäsi
  • haluat tehdä liiketoimintaa yksilöiden hyvinvointia ja organisaatioiden menestystä edistävällä tavalla

Olemme monen kansainvälisen yrityksen kumppani, joten meillä tarvitset sujuvaa englannin kieltä, ruotsin osaamisesta on etua.

Lisätietoja saat soittamalla Tonille puh. 040 742 7525, 22.12. klo 08 – 12 tai Pialle puh. 050 305 9217, 21.12. klo 9 -12. Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi viimeistään 27.12.2020 mennessä.

Jätä hakemus tästä linkistä

HRS Advisors on henkilöstöalan yritys, jonka palveluita ovat psykologiset henkilöarvioinnit, rekrytointi, johtamisen ja henkilöstön kehittäminen sekä uravalmennus. HRS Advisorsin toimialue on koko Suomi ja sen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Yritys kuuluu kansainväliseen Praxi Alliance -verkostoon, jonka kautta se palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.