Psykologikonsultti

Espoo ja Tampere

 

HRS Advisors on henkilöstöalan yritys, jonka palveluita ovat psykologiset henkilöarvioinnit, rekrytointi, johtamisen ja henkilöstön kehittäminen sekä uravalmennus. HRS Advisorsin toimialue on koko Suomi ja sen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Yritys kuuluu kansainväliseen Praxi Alliance -verkostoon, jonka kautta palvelemme asiakkaita ympäri maailmaa.

 

 

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa haemme joukkoomme lisävahvistusta. Meillä työtä tehdään laadukkaasti ja aidosti asiakaslähtöisesti. Työyhteisömme on innostunut, mukaansatempaava ja huumorintajuinen. Olemme ajan hermolla oleva ketterä toimija ja alallamme arvostettu ja toivottu yhteistyökumppani: kasvumme onkin ollut viime vuosina huimaa. Nyt etsimme joukkoomme Espooseen tai Tampereelle sinua haasteisiin tarttuva ja liike-elämälähtöinen

Psykologikonsultti

tulisitko meille työ- ja organisaatiopsykologian alan yritykseen, jota ohjaavat arvot taito, tunne, tieto ja teot.

Taidolla yhdistämme ihmistuntemuksen, kovan tiedon ja pehmeät arvot onnistuneiksi rekrytoinneiksi, jotka lisäävät yritysten osaamistasoa, työpaikkojen viihtyvyyttä sekä yksilöiden menestystä. Olemme objektiivisia, mutta teemme töitä tunteella. Ymmärrämme, että työntekijä on ensisijaisesti ihminen, ja että yksilön hyvinvointi on kaikkien etu. Välitämme asiakkaistamme – niin yrityksistä kuin rekrytoitavista – ja kohtelemme ihmisiä aina kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Olemme työpsykologian ja liiketoiminnan asiantuntijoita. Tämä ammattitaito perustuu tietoon ja kokemukseen. Panostamme tekoihin. Toimimme aktiivisesti asiakkaidemme hyväksi ja aktiivisesti ohjataksemme alaa oikeaan suuntaan.

Odotamme sinulta aktiivista ja innovatiivista otetta, sekä laillistetun psykologin pätevyyttä. Sinulla on jo kokemusta henkilöarviointitehtävistä ja vahva kiinnostus kehittyä huippuammattilaiseksi. Muu organisaatiopsykologian tuntemus on iso etu työskentelyssä.

Sovit hyvin joukkoomme, jos olet energinen, yritteliäs ja ihmisten parissa viihtyvä verkostoituja. Pidämme asiakaslähtöisyyttä, laadukkuutta, vastuullisuutta sekä uudistumiskykyä toimintamme tärkeimpinä elementteinä. Meille on tärkeää tehdä työmme tosissaan, mutta kuitenkin positiivisella vireellä!

Miksi HRS Advisors olisi juuri sinun valintasi? Olemme erikoistuneet johdon ja keskijohdon sekä koulutettujen erityisasiantuntijoiden rekrytointeihin ja suorahakuun. Prosessimme toteutetaan yksilöä arvostaen ja sparraavalla otteella. Haluamme jatkuvasti kehittyä alan rautaisina ammattilaisina, sekä uskomme yhdessä tekemiseen ja oppimiseen. Tehtäviisi voi kuulua rekrytoinnin lisäksi johtoryhmien valmennusta, outplacement- ja coaching-prosesseja riippuen siitä mitä osaat ja missä haluat kehittyä.

Olemme monen kansainvälisen yrityksen kumppani, joten meillä tarvitset sujuvaa englannin kieltä, ruotsin osaamisesta on etua.

Oletko sinä uusi Ässä joukkoomme? Jätä hakemuksesi 7.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin toimitusjohtaja Toni Koskinen p. 040 742 7525

Jätä hakemus tästä