Rakennusalan pääarvioija

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

Haemme rakennusalan johtamisjärjestelmien arviointiin Sinua

 Rakennusalan pääarvioija

Tehtävänäsi on arvioida rakennus- ja rakennusmateriaaliteollisuuden johtamisjärjestelmiä niin laadun, työturvallisuuden kuin ympäristönkin näkökulmasta sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on konttoreita ja asiakkaita ympäri Suomea, joten myös sinun asemapaikkasi voi olla muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan tutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta rakentamisen tai rakennusmateriaaliteollisuuden toimialalta. Erityisesti arvostamme infrarakentamisen tuntemusta, sekä rakennusalan suunnittelu- ja konsultointikokemusta. Lisäksi kokemus rakentamisen laatuun ja johtamisjärjestelmiin liittyvistä teemoista ovat eduksi. Sinulla on kykyä ja osaamista arvioida rakentamisen projektien ohjausta ja työmaatoteutusta, sekä ymmärrystä alan riskienhallinnan peruselementeistä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja tarvittaessa myös muualla Euroopassa. Tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Aikaisempi kokemus johtamis- ja toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et epäröi tuoda omaa osaamistasi esille, mutta kuuntelet myös muita asiantuntijoita sekä organisaatioiden esimiehiä ja ylintä johtoa. Toivomme, että koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme tarjoavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389, kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.05.2021.

 

Jätä hakemus tästä