Ratatekniikan kehityspäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Lue lisää Rambollista.

 

Tervetuloa ratatekniikan osaajien joukkoon 

Toivotamme sinut tervetulleeksi ratatekniikan asiantuntijoidemme laajaan joukkoon. Raideliikenteen osaamisemme kattaa kaikentyyppiset raidejärjestelmät rautateistä kaupunkimetro- ja kevytraitioliikenteen ratkaisuihin. Yhdistämällä raideliikenteen asiantuntemuksemme Rambollin muihin palvelualoihin pystymme toimittamaan kokonaisvaltaisia ja kestäviä liikenneratkaisuja: projekteja, joissa tarvitaan raideliikenteen erityisosaamisen lisäksi asiantuntemusta yhdyskuntarakentamisen, rakennesuunnittelun, ympäristöpalvelujen, tietotekniikan sekä projektinhallinnan aloilta.

Monipuolisen asiakaskuntamme ja pitkän kokemuksen ansiosta meillä on ainutlaatuinen ymmärrys erilaisten sidosryhmien tarpeista. Kattava kokemuksemme paikallisista ja valtakunnallisista projekteista puolestaan tarkoittaa, että pystymme toimittamaan kilpailukykyisiä ja integroituja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka ovat sekä paikallisiin olosuhteisiin räätälöityjä että kansainväliset standardit täyttäviä.

Raidejärjestelmän suunnittelu- ja konsultointipalveluiden lisäksi Rambollilla on vahva osaaminen ratojen rakennuttamisessa sekä rautatieturvallisuudessa ja kokonaisvaltaisessa riskienhallinnassa.

Haemmekin nyt joukkoomme sinua, ratatekniikan kehityspäällikkö, joka näkemykselläsi haluat kehittää projektitoimintaamme seuraavalle tasolle, sekä laittaa kädet saveen kokeneena projektipäällikkönä. Työtehtäviäsi ja vastuitasi voivat olla:

 • Ramboll Finlandin tasolla ratahankkeiden koordinointivastuu (yhteistyössä ratatekniikan suunnittelupäällikön kanssa)
 • Isojen projektien vetovastuu ja suunnittelijoiden ohjaaminen
 • Tarjoustoiminta ja sen kehittäminen (yhteistyössä ratatekniikan suunnittelupäällikön kanssa)
 • Projektitoiminnan kehittäminen, esimerkiksi: projektihallinnan uusien työkalujen selvittäminen ja käyttöönottaminen, hankkeiden kannattavuuden kasvattaminen, projektinhallinnan kehittäminen, REC yhteistyö (Intian toiminnot) ja Pohjoismaalainen yhteistyö.
 • Mahdollisuus osallistua Rambollin kansainvälisiin verkostoihin, valmennuksiin ja työryhmiin
 • Suunnitteluautomaation kehittäminen ja tuominen osaksi suunnitteluarkea (yhteistyössä Rambollin BIM-kehitysryhmän kanssa)
 • Kestävän kehityksen tuomat uudet mahdollisuudet – tavoite, että Ramboll on alan edelläkävijä (yhteistyössä Rambollin kestävän kehityksen asiantuntijoiden kanssa)
 • Uusien liiketoiminta-alueiden tunnistaminen
 • Oppilaitosyhteistyön koordinointi infrasuunnittelua kouluttavien oppilaitosten kanssa (yhteistyössä Rambollin oppilaitosyhdyshenkilön kanssa)

Tässä tehtävässä vuorovaikutat useiden eri ihmisten ja osaamisten risteyksessä, niin ratateknisillä kuin kaupallisillakin rajapinnoilla. Lisäksi toimit city infra -sektorimme johtoryhmän jäsenenä.

Arvostamme ja odotamme sinulta, että

 • Projekti- ja asiakastoiminta on lähellä sydäntäsi
 • Osoitat aktiivisutta ja avoimuutta asioihin tarttumisessa
 • Sinulla on kykyä rakentaa toimivat talon sisäiset ja ulkopuoliset yhteistyöverkostot
 • Olet kehityshenkinen ja kiinnostunut suunnitteluprosessin tehostamisesta

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, sekä niin halutessasi päällikkösopimuksen etuuksineen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, ammattitaitojasi kehittäviä projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdepyöräedun sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat.

Inviting bright minds
Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yhtiössä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Infra ja liikenne -osaajien joukkomme 
Rambollin 3200 liikenneasiantuntijaa tekevät yhteistyötä viranomaisten, urakoitsijoiden ja kaupunkien kanssa kehittäessään kokonaisvaltaisia liikenneratkaisuja. Lentoliikenteestä siltoihin ja tunneleista raideliikenteeseen – haluamme varmistaa, että ihmiset ja tavarat liikkuvat paitsi tehokkaasti myös kestävällä tavalla. Älykkään liikkumisen asiantuntemuksemme avulla voidaan ratkoa liikkumisen haasteita integroimalla kaupunkisuunnitteluun kaikki liikkumisen muodot ja liikenteen digitalisointi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta 19.9. mennessä.

Kiinnostuitko, mutta jokin jäi askarruttamaan? Halutessasi lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorsin konsultti Antti Lahtinen p. +358407718886.

 

Jätä hakemus tästä