Kaupunkisuunnittelun ratkaisumyyjä

Pääkaupunkiseutu

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Lue lisää Rambollista.

 

Kaupunkisuunnittelun ratkaisumyyjä

Tervetuloa kaupunkisuunnittelun osaajien joukkoon
Toivotamme sinut tervetulleeksi kaupunki- ja infra-suunnittelun asiantuntijoiden laajaan joukkoon. Kaupungistuminen lisää tarvetta uudisrakentamiselle sekä uudelle infrastruktuurille. Uusien kestävien, innovatiivisten ja käyttäjälähtöisten rakennetun ympäristön ratkaisujen suunnitteluun tarvitaan monipuolista ja laajaa osaamista, mutta myös erilaisten näkökulmien ja tekniikka-alojen yhteentörmäyttämistä. Rambollin kaupunkisuunnittelun (Liveable places) palvelukokonaisuudessa tuomme yhteen koko kansainvälisen organisaatiomme huippuosaamisen.

Tarvitsemme apuasi siinä, että monipuolinen asiantuntijuutemme kohtaa asiakkaan tarpeet ja samalla asiantuntijamme saavat uusia, mielenkiintoisia projekteja. Ratkaisumyyjänä vastaat koko kattavan kaupunkisuunnittelun sekä infra-suunnittelun asiantuntijuutemme myynnistä. Tehtävääsi kuuluu kunta- ja yritysasiakkaiden uusasiakashankinta sekä liiketoiminnan tarpeisiin vastaavien ratkaisujen rakentaminen asiantuntijoidemme monipuolista ammattitaitoa hyödyntäen. Lisäksi meillä on laaja olemassa oleva asiakaskunta, joten tehtävääsi sisältyy myös nykyisten asiakkuuksien kehittäminen.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, ammattitaitojasi kehittäviä projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdepyöräedun sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat.

Avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä, hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja, dynaamista ja aktiivista otetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus infra-toimialalta katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntinälkää, erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta asiakkuudenhallintajärjestelmistä (CRM). Lisäksi on tärkeää, että sinulla on kokemusta myyntiprosessien itsenäisestä hallinnasta sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta 12.9. mennessä.

Kiinnostuitko, mutta jokin jäi askarruttamaan? Halutessasi lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorsin konsultit Antti Lahtinen p. +358407718886 ja Katri Ikivuo +358408480658.

Jätä hakemus tästä