Retail Group Finance Manager

Tampere

Deere & Company (www.JohnDeere.com) on maailman johtava kehittyneiden tuotteiden, teknologian ja palveluiden tarjoaja niille, joiden työ edistää maanviljelystä ja maanrakennusta – asiakkaat, jotka korjaavat satoa tai muokkaavat, rikastavat ja rakentavat maata maailman lisääntyvän ruuan, polttonaineen, rakentamisen ja infrastruktuurin tarpeiden täyttämiseksi.

Yhtiön metsäkone liiketoiminnan pääkonttori ja tuotekehityskeskus sijaitsee Tampereella. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa ja yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa www.JohnDeere.fi

 

John Deere Forestry Oy etsii nyt talouden ammattilaista Forestry Europe- tasolle nimikkeellä

Retail Group Finance Manager

Päätehtävinä on Suomen jälleenmyyntiyksikön taloudellinen kuukausiraportointi (US Gaap), kuukausittain tehtävä ennustepäivitys ja muu sisäinen kannattavuusraportointi, lukujen analysointi ja huomioiden tekeminen johdon päätöksenteon tueksi. Olet Suomen jälleenmyynnin johtoryhmän aktiivinen jäsen ja toimit Euroopan metsäkonemyyntiorganisaation tukena auttaen koko jälleenmyyntiryhmää parantamaan kannattavuuttaan.  Hyväksyt kaikkien jälleenmyyntiyksiköiden investointeja, valvot kirjanpitoa, veroasioita, sisäistä tarkastusta ja talouden prosesseja. Olet muiden Retail Finance Managereiden esihenkilö. Tiimisi henkilöt ovat Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa ja UK:ssa. Sisäinen tarkastaja raportoi myös sinulle. Olet valmis matkustamaan lähinnä pohjoismaissa n.10-20% työajastasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai Tradenomi) ja vähintään viiden vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä, kokemusta sisäisestä laskennasta ja analysoinnista. Sinulla on sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa.

Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen toimija, joka hallitsee muuttuvat tilanteet, tarttuu toimeen ja saa asiat tapahtumaan. Olet hyvä organisoimaan, priorisoimaan ja delegoimaan. Olet myös tiimipelaaja, haluat vaikuttaa ja osaat myös perustella mielipiteesi ja ehdotuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa John Deeren Talousjohtaja Tarja Tuomela +358 40 359 3406 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki +358 400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä englanninkielinen CV:si hakulomakkeelle viimeistään 30.12.2020.

Jätä hakemus tästä linkistä