Sähkö- ja automaatioinsinööri

Pori

Cupori Oy on johtava kuparisten LV- asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Työllistämme noin 130 työntekijää Porin Kuparipuistossa ja edellisen vuoden liikevaihtomme oli noin 100 milj. euroa. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Oletko juuri sinä tuleva cuporilainen? Lue lisää https://www.cupori.com/en/home/

 

 

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRI

Haemme kehitysmyönteistä ja ratkaisukeskeistä sähkö- ja automaatioinsinööriä vastaamaan Cuporin sähköjärjestelmistä kokonaisuudessaan. Työskentelet kunnossapidon ongelmanratkaisussa asiantuntijana ja olet mukana kehittämässä tuotantoprosesseja kulloisenkin tarpeen mukaan. Suunnittelet ja tarvittaessa toteutat automaatiojärjestelmiin liittyviä modernisointi- /investointiprojekteja. Olet päivittäin yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimit Cuporin sähkökäytön ja sähkötöiden johtajana. Vastuullasi on myös Cuporin automaatio-osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Olet vahvaotteinen organisoija, jonka sydän sykkii prosessidatan sekä digitaalisten sovellusten hyödyntämiselle tuotanto- ja kunnossapitoprosesseissa. Toivomme sinulta usean vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-, automaatio sekä IT-järjestelmistä. Tuntemus teollisuuden prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä teollisuuden kunnossapidosta on avain tehtävääsi. Sinulla on vahva osaaminen ohjelmoinnista sekä kokemusta automaatioprojektien läpiviennistä, mutta osaat myös toimia lattiatason ongelmanratkaisijana. Olet jo suorittanut S2 ja S1-sähköpätevyydet tai olet valmis näiden suorittamiseen. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta kenttäväylistä (Profibus, Profinet, AS-i), Siemens (S5, S7, TIA, Allen Bradley PLC5, ym) sekä Valvomo ja HMI-käyttöliittymistä (WinCC, INTouch). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, systemaattista työotetta ja vastuullista asennetta. Olet yhteistyöhakuinen ja aktiivisesti kommunikoiva luottopakki, joka haluaa varmistaa sähkölaitteidemme toimivuuden ja turvallisuuden. Työnjohtajana jaat vastuuta, luotat tiimisi asiantuntijuuteen ja olet vahvasti läsnä ratkomassa arjen ongelmatilanteita.

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti Cuporin kunnossapitopäällikölle Arto Jokiselle puh. 040 525 6163 tiistaina 10.11. kello 10 – 11 ja 14 – 15, torstaina 12.11. kello 10 – 11 ja 14 – 15 sekä keskiviikkona 18.11. kello 14 – 15, tai Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686. Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään 14. – 15.12., joten toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian!

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 6.12.2020 mennessä TÄSTÄ.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Meillä pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.