Sähkötöiden työnjohtaja

Pori

Cupori Oy on johtava kuparisten LV- asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Työllistämme noin 130 työntekijää Porin Kuparipuistossa ja edellisen vuoden liikevaihtomme oli noin 100 milj. euroa. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Oletko juuri sinä tuleva cuporilainen? Lue lisää https://www.cupori.com/en/home/

 

Sähkötöiden työnjohtajaa

Haemme toimeen tarttuvaa ja ratkaisukeskeistä sähkö- ja automaatiokunnossapidon osaajaa esimiestehtäviin. Sinulla on S1- tai S2- sähköpätevyys, soveltuva tekninen koulutus ja aikaisempi työkokemus työnjohdollisesta työtehtävästä. Tehtävässä toimit sähkötöiden johtajana ja olet oman alasi asiantuntija sekä asentajien esimies. Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista otetta työhön ja ongelmatilanteiden selvittämistä paikan päällä ja tarvittaessa myös asennustyöhön osallistumista.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta automaatio- ja sähköalan töistä teollisuudessa
  • Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta itsenäiseen työhön
  • Organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista
  • Motivoitunutta ja ennakkoluulotonta asennetta
  • Luotettavuutta ja paineensietokykyä
  • Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Eduksi luetaan kokemus kenttäväylistä ja logiikoiden ohjelmointiosaamisesta

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 6.4.2021 mennessä

TÄSTÄ

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti kunnossapito- ja kehityspäällikölle Matti Väinölälle puh. 040 829 8558 torstaina 18.3. kello 14–15 ja tiistaina 23.3. 14–15 tai Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686.

Toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa!

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.