Sales Controller

Vantaa, Jyväskylä, Karkkila

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componentavalmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Componentan osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

 

Haemme kokenutta Myynnin Controlleria Vantaalle, Karkkilaan tai Jyväskylään

SALES CONTROLLER

Tehtäviisi kuuluu myyntibudjettien laadintaan osallistuminen ja toteutumien seuranta ja raportointi sekä korjaavien toimenpiteiden koordinointi. Sinulla on budjetointiprosessin vetovastuu yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Toimit myynnin ja operatiivisen toiminnan suunnitteluprosessin (S&OP) omistajana ja seuraat kustannuksia ja kustannuslisiä.

Tehtäviisi kuuluu myös tarjousprosessin valvontatehtävät ja tarjouslaskennan parametrien varmentaminen, jälkilaskennan lopputuloksien tarkastelun ja jatkotoimenpiteiden koordinointi. Tuet rahoitustiimiä tuottamalla pitkän ja lyhyen tähtäimen ennusteita.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa (esim. DI, KTM, YMK, tradenomi) sekä aiempaa työkokemusta talouden raportoinnin parista. Työtyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen, sekä joustava ja oma-aloitteinen. Sinulla on halu jatkuvaan kehittämiseen. Hahmotat helposti syy-seuraussuhteita ja johdat hankkeita itsenäisesti.

Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat verkostoitumaan eri sidosryhmiemme kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Sinulla on hyvä kokemus talouden ja toiminnanohjauksen järjestelmistä, Power BI:stä ja luonnollisesti Excel-taitosi ovat erinomaiset. Olet kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä, sisäiseen laskentaan liittyvistä prosesseista sekä datan analysoinnista.

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä pörssiyhtiössä. Koska tehtävä on uusi, pääset vaikuttamaan oman roolisi sisältöön, kehittämään prosesseja ja yhdessä muiden ammattilaisten kanssa varmistamaan kehityskulkuamme jatkossakin. Toimipisteesi voi olla Componentan pääkonttorilla Vantaalla Aviapoliksessa, Karkkilan valimollamme tai Jyväskylässä Yritystiellä. Myös etätyöskentely on ajoittain mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Componentan Group Controller Benno Ridala 2.3.2022 klo 14-16, p. 041 528 9025 sekä HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 22.2. klo 9-11 ja 28.2. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 6.3.2022.

HAE TÄSTÄ