Senior application specialist, D365

Pori

Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää. 

www.luvata.com

 

Etsimme nyt sinua,

Senior application specialist, D365

Pääset mukaan Luvatan ERP-järjestelmäprojektiin, joka alkaa syksyllä 2022.

Vastuullasi on toiminnanjohjausjärjestelmä (ERP) Microsoft Dynamics 365, jossa toimit teknisenä pääkäyttäjänä ja vastaat toimivuudesta yhdessä kumppanimme kanssa. Toimit ketterästi eri sidosryhmien välillä ja pystyt muuntamaan liiketoiminnan tarpeet teknisiksi vaatimuksiksi. Järjestelmäkumppaniyhteistyö on sinulle tuttua ja osaat määritellä teknisiä vaatimuksia tarpeiden mukaan.

Halutessasi tehtävääsi voi kuulua myös muita liiketoiminnan järjestelmiä, esimerkiksi laadunvalvonnan tai tuotannonohjauksen saralta.

Odotamme sinulta

  • Korkeakoulutasoista soveltuvaa IT-koulutusta tai vastaavaa
  • Kokemusta ERP-järjestelmistä ja/tai yritysten kokonaisjärjestelmäympäristöistä, mieluiten D365
  • Kokemusta IT-järjestelmäkehitystyöstä, projektityöskentelystä, monitoimittajaympäristöistä ja käyttöönotoista
  • Hyvää suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • Tiimityöskentelykykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn Porin Kupariteollisuuspuistossa, Edenredin virike-etuuden sekä mukavat työkaverit. Pääset mukaan käynnistyvään ERP-projektiin, sekä kehittymään omalla asiantuntija-alueellasi. Työnkuva rakennetaan hakijan kokemuksen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja antaa Luvata CIO Sami Halinen p. 050 480 1427 ja yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Jenny Blom-Järvinen p. 040 757 4348

Jätä hakemus tästä linkistä