Senior Development Manager

Espoo

Transmeri on vuonna 1928 perustettu perheyhtiö ja Transmeri-konsernin – Oy Transmeri Group Ab:n – liikevaihto muodostuu sekä suomalaisesta että ulkomaisesta liiketoiminnasta.

Tekemistämme ohjaavat arvomme ja omistajastrategiassa vastuullisuus on noussut suureen rooliin viimevuosien aikana. Konserniin kuuluu lähes 30 yritystä ja toimimme Suomen lisäksi Baltiassa, Venäjällä, Kiinassa ja Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 240 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 750 työntekijää, joista vajaa puolet Suomessa.

Transmeri -konserni on päivittänyt suurimman ERP:nsä, SAP:n SAP S/4HANA:an vuoden 2020 aikana ja ajamme sitä Microsoft Azuressa. Konsernin yhden ERP:n tiekartan toteuttaminen jatkuu yhtiö kerrallaan ja esimerkiksi vuonna 2021 veimme SAP S/4HANA:an yhden uuden yhtiön. Seuraava hanke käynnistyy vuoden 2022 aikana. Hyödynnämme yhä enemmän myös SAP Fiorin graafisia käyttöliittymiä toiminnassamme ja teemme jatkuvaa kehitystä useissa verkkokaupoissamme. Lukuisten kehityshankkeiden ja kasvun johdosta Transmeri Groupin tietohallintoon haetaan kokenutta ja energistä tekijää

 

Senior Development Manager

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan

Työnkuvaan kuuluvat mm:

 • Erilaisten liiketoimintaprosessien muutos- ja kehityshankkeiden vetäminen konsernissa ja sen tytäryhtiöissä
 • Liiketoiminnan tietojärjestelmähankkeiden vetäminen konsernissa ja sen tytäryhtiöissä
 • Yritysfuusioiden vetäminen konsernissa ja sen tytäryhtiöissä
 • Toimiminen konsernin SAP S/4HANA:n ja Fiorin kehitystehtävissä

Odotamme sinulta:

 • Liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja kokemusta erilaisista liiketoiminnan ja prosessien kehitystehtävistä usean vuoden ajalta
 • Vahvaa projektinjohtamiskokemusta
 • SAP-toiminnanohjausjärjestelmän hyvää tuntemusta erityisesti toimitusketjun ja logistiikan osalta
 • Hyviä sosiaalisia kykyjä ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suullista että kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi
 • Päämäärätietoista ja jämäkkää otetta työhön sekä kunnianhimoa viedä hankkeita onnistuneesti loppuun asti
 • Hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Halua kehittää omaa SAP-osaamista uuden SAP S/4HANA:n sekä SAP Fiorin parissa

Tehtävässäsi työskentelet pienessä tiimissä ja raportoit konsernin tietohallintojohtajalle. Käytännön työssäsi käyt keskusteluja laajasti eri tytäryhtiöiden johtoryhmien kanssa ja eri osapuolten muodostamissa projektityöryhmissä. Roolissasi pääset vaikuttamaan merkittävästi koko konsernin erilaisten prosessien toteuttamiseen, kehittämiseen ja sujuvuuteen. Työkaverisi ja esimiehesi tukevat sinua työssäsi ja tavoitteiden läpiviennissä. Teet tiivistä yhteistyötä myös yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa konsernissa, mahdollisuuden kehittää ympäristöä sekä mukavat työkaverit. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja kattavat henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat tietohallintojohtaja Kimmo Koholta, puh 050 381 1396 ja HRS:n konsultti Toni Koskinen p. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 30.1. mennessä.

Jätä hakemuksesi tästä