Senior HR Manager

Tampere

Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä kiviainesten käsittelyssä, mineraalien jalostuksessa ja metallinjalostuksessa kaikkialla maailmassa. Parannamme asiakkaidemme energian- ja vedenkäytön tehokkuutta, lisäämme toiminnan tuottavuutta ja vähennämme ympäristöriskejä tuote- ja prosessiosaamisemme avulla. Yhdessä luomme positiivista muutosta. 

Metso Outotec on sitoutunut rajoittamaan ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen Science Based Targets -organisaation varmentamien ilmastotavoitteiden avulla. Vuonna 2021 sijoituimme maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla kahdeksanneksi. 

Metso Outotecin pääkonttori on Helsingissä. Yhtiöllä on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,9 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

 

Metso Outotec etsii nyt Tampereelle sinua 

Senior HR Manager

Toimit Metso Outotecin paikallisena henkilöstöpäällikkönä ja erityisesti kivenumurskaus- liiketoiminnan esimiesten HR tukena Tampereella. Työpöydällesi kuuluu HR tehtävät laaja-alaisesti sisältäen mm. työkyvyn johtamisen tuen, rekrytoinnit, paikallisen yhteistoiminnan ja luottamushenkilöyhteistyön. Tampereen uusi tehdasprojekti antaa mahdollisuuden uudenlaisten toimintatapojen luomiseen ja kulttuurin kehittämiseen. Raportoit työssäsi henkilöstöjohtajalle ja tärkeimmät sisäiset yhteistyökumppanisi ovat esimiehet, luottamushenkilöt, toiminta-alueen johtoryhmän jäsenet, konsernin HR-kollegat sekä palkkahallinto. Tehtävä on vakituinen.

Odotamme sinulta:

Sinulla on vankka kokemus monipuolisista, vastuullisista HR-tehtävistä erityisesti tuotantoympäristössä ja osaamista työsuhdeasioiden hoitamisesta. Lisäksi sinulla on erinomaiset organisointitaidot. Toimit sisäisenä konsulttina henkilöstö- ja työsuhdeasioissa ja varmistat, että yhtiön henkilöstöpolitiikkaa noudatetaan. Sinulla on valmentava työote ja tuet omalla työlläsi tavoitteiden saavuttamista. Olet joustava muutosten edessä ja toimit liiketoimintalähtöisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää tilannetajua sekä erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Työskentelyotteesi on analyyttinen ja systemaattinen ja olet tottunut työskentelemään joustavasti nopeatempoisessa työympäristössä. Vahvat IT-taidot sekä kommunikointi ja materiaalien tuottaminen suomeksi ja englanniksi ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Luottamukselliset yhteydenotot, HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Voit toimittaa hakemuksesi suoraan sähköpostiini tarja.kohtamaki@hrsadvisors.fi tai rekrytointijärjestelmämme kautta, jolloin voit hakea alla olevan linkin kautta ”Jätä hakemus tästä”. Toivon, että otat yhteyttä heti, tai viimeistään 27.6.

 

Jätä hakemus tästä