Senior Project Manager

Helsinki

Veolia on maailman johtava resurssien optimoija. 230 000 työntekijää eri puolilla maailmaa suunnittelee ja tarjoaa energia-, vesi- ja kiertotalousratkaisuja, jotka edesauttavat yhteiskunnan ja teollisuuden kestävää kehitystä sekä ekologista transformaatiota. Autamme kuntia ja teollisuutta käsittelemään, optimoimaan ja hyödyntämään resurssejaan tehokkaasti ja niin, että voidaan siirtyä kohti kiertotaloutta. Maailmanlaajuinen liikevaihtomme vuonna 2021 oli 28,5 miljardia euroa. Veolia Services Suomi Oy on osa Veolia konsernia.  Tutustu meihin https://www.veolia.com

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja vahvoja projektinhallinnan taitoja omaavaa

Senior Project Manageria

rakentamaan kanssamme paikallista ekologista polttoainetuotantoa.

Veolia Services Suomi Oy rakennuttaa biometanolin tuotantolaitoksen Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen. Laitos on ensimmäinen kaupallisen mittakaavan ja laatuaan maailmassa ja siinä tullaan puhdistamaan vuosittain 12 000 tonnia raakametanolia, jota voidaan käyttää liikennepolttoaineena. Haemme uuden projektiorganisaation avaintekijöitä, joiden työsuhde Veolia Services Suomella jatkuu Äänekosken biometanolilaitosprojektin valmistumisen jälkeen. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Pääset osallistumaan Suomen mittakaavassa ainutlaatuisiin projekteihin ja tekemään aidosti merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämiseksi. Hoidat asiantuntevasti ja vastuullisesti hankekehityksen vaiheet esisuunnittelusta projektin toteutukseen ja vastaat budjetoinnista, laatuvaatimusten määrittelystä, sopimusneuvotteluista ja riskienhallinnasta. Raportoit toimitusjohtajalle. Tukenasi tehtävässä on esihenkilön ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi sekä laaja sidosryhmäverkosto.

Edellytämme vankkaa kokemusta projektinhallinnasta, liiketoimintalähtöisyyttä ja kompetenssia niin asioiden kuin ihmisten johtamiseen. Kommunikoit vakuuttavasti ja aktiivisesti kaikilla organisaation tasoilla, ja sinulla on kiitettävät valmiudet toimia asiakas- ja sidosryhmärajapinnassa. Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle antaa soveltuva tekninen tutkinto, projektiosaamisen koulutus sekä ketterien projektinhallinnan menetelmien hallitseminen. Kokemus isoista prosessiteollisuuden rakennushankkeista on vahvuus haettavassa roolissa.

Pidämme tärkeänä, että suhtaudut työturvallisuuteen vakavasti. Olet palvelualtis ja kommunikoit sujuvasti organisaation eri tasoilla.  Sinulla on kehitysmyönteinen asenne sekä pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että pystyt organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti, johtamaan laajoja kokonaisuuksia, tekemään päätöksiä sekä kantamaan vastuuta ajoittain paineisissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ edellyttää joustavuutta ja matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävä sijaitsee Helsingissä, mutta voit asua esim. Tampereella. Työ edellyttää säännöllisiä käyntejä Helsingissä ja rakennustyömailla.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän työympäristön, vaihtelevat työtehtävät, kattavan työterveyshuollon sekä laajat edut. Pääset tiiviisti mukaan uuden biometanolilaitoksen rakennuttamishankkeeseen osaksi osaavaa tiimiä. Tuemme ammatillista kehitystäsi ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Veoliassa voit kehittyä monella eri tavalla. Meillä on kansallisia ja kansainvälisiä koulutusohjelmia, joiden avulla varmistamme, että työntekijöillämme on oikeaa osaamista ja he saavat mahdollisuuden kehittyä ammatissaan.

Hae tehtävää 18.4. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ

Tapaamme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä Veolia Services Suomi Oy:n toimitusjohtaja, Tomi Ihalainen, puh. 044 7012315 perjantaina 1.4. klo 9–10 ja klo 11–12, keskiviikkona 6.4. klo 12–13  ja klo 15–16, torstaina 7.4. klo 9–10 sekä maanantaina 11.4. klo 9–10  ja 15–16 sekä HRS Advisors Jenny Blom-Järvinen p. 040 7574348.