Sisällöntuottaja

Espoo

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto on noin 41 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. Transmeri on 93-vuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Pitkäjänteinen toimintatapamme ja paikallismarkkinoiden asiantuntemuksemme mahdollistavat kilpailukykyisten brändien menestymisen. Olemme luoneet yhteistyökumppaneidemme kanssa tuhansille tuotteille vankan aseman Suomen ja Baltian markkinoilla.

Jakelussamme on tuhansia tuotenimikkeitä ja tuomme markkinoille vuosittain lukuisia uutuuksia. Asiakkaitamme ovat suomalaiset päivittäistavarakaupan ketjut, yksityiset myymälät, tavaratalot sekä verkkokaupat.

Monet edustamistamme päämiehistä ovat olleet yhteistyökumppaneitamme jo Transmerin alkutaipaleelta lähtien – kuten SC Johnson vuodesta 1931 ja Chanel vuodesta 1933.

Oy Transmeri Ab:n strategian yhtenä fokusalueena on digitaalisuus liiketoiminnan mahdollistajana nyt ja tulevaisuudessa.

 

Etsimme Espoon Leppävaaraan vakituiseen työsuhteeseen Sinua,

Sisällöntuottaja

Transmerin verkkokauppatiimiin.

Olet itsenäinen, oma-aloitteinen, markkinoinnin ja sosiaalisen median osaaja jolla on vahvaa näyttöä asiakaslähtöisestä ja myyvästä sisällöntuotannosta. Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan ja myynnin kanssa.

Sisällöntuottajan tehtäviin kuuluu

  • Sosiaalisen median strategian luominen, toteuttaminen sekä tunnuslukujen seuranta
  • Sisältömarkkinointi: kehittää verkkokauppojen hakukonenäkyvyyttä, tunnettuutta ja myyntiä sisällöntuotannon keinoin tekemällä kattava sisältösuunnitelma ja huolehtimalla sen toteutuksesta
  • Suunnitella ja tuottaa erilaisia sisältöjä kahden eri verkkokaupan tarpeisiin: esimerkiksi blogipostauksia, sosiaalisen median postauksia, käyttöliittymän mikrocopya tai kampanjacopyja
  • Suunnitella ja tuottaa kiinnostavaa, inspiroivaa, myyntiä edistävää sisältöä Jolien ja Natural Goods Companyn sosiaalisen median kanaviin

Innostut sisältömarkkinoinnista, uskot sen voimaan ja haluat omistautua työskentelemään kaupallisten tavoitteiden saavuttamiseksi hauskalla, kekseliäällä ja yhteistyötä painottavalla työotteella. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä sisältömarkkinoinnin onnistuneesta toteutuksesta, ja voit esitellä meille työnäytteitäsi.

Keskeinen edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle on saada myyntiä aikaiseksi viestimällä taitavasti eri kanavissa. Hakukoneoptimoinnin perusteiden hallitseminen on iso etu, WordPress-kokemuksesta plussaa.

Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla kehittämässä Transmerin liiketoiminnan vastuullista kasvua digitalisuuden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Katia Gustafsson p. 050 552 7494 ja HRS:n konsultti Toni Koskinen p. 040 742 7525.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.8. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä