Suomen myyntipäällikkö (Country Sales Manager)

PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. Owens Corning -konsernissa toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

 

Tehtävässä vastaat Suomen myynnistä rakennuseristeliiketoiminnan osalta. Määrittelet ja toteutat myyntistrategiaa pohjautuen koko organisaation strategisiin tavoitteisiin. Myyntitiimin vetäjänä osaat haastaa, kehittää ja ”koutsata” tiimiäsi parhaisiin suorituksiin ja saat heidät loistamaan. Raportoit Nordic-alueen rakennuseristeiden myynnistä vastaavalle myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta työkokemusta rakentamisen, myynnin tai rakennustuoteteollisuuden tuotteiden ja asiakkaiden parissa sekä kokemusta menestyksekkäästä tiimin johtamisesta. Eduksi katsotaan kokemus isossa yrityksessä ja matriisiorganisaatiossa toimimisesta. Koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen, edellytämme minimissään AMK-tasoista koulutusta.

Sinulla on analyyttinen työskentelytapa ja hahmotat helposti isompia kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti parantaa olemassa olevia toimintamalleja ja prosesseja. Olet tiimipelaaja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään tiiviisti eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja käytät sujuvasti erilaisia IT-ohjelmia (esim. MS Office, CRM), erityisesti olet tottunut Excelin käyttäjä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtävän menestyvässä kansainvälisessä yhtiössä, alallaan arvostetun brändin sekä ammattitaitoisen tiimin. Pidemmällä tähtäimellä yhtiössä on mahdollisuuksia edetä urapolulla niin Suomessa kuin ulkomailla. Huolehdimme työntekijöistämme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Suomessa toimipaikkamme ovat Helsinki ja Parainen, mutta oma toimipaikkasi voi myös olla kotikonttorilla joustavasti Etelä- tai Länsi-Suomessa, mahdollisesti muissakin kasvukeskuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 3.3. klo 10 – 12 ja 8.3. klo 9 – 11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen englannin kielellä viimeistään 30.4. oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ