Talous- ja tietohallintojohtaja

Helsinki

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. YTHS tuottaa noin 260 000 opiskelijalle terveydenhuollon palveluja 950 työntekijän voimin. Vuonna 2021 palvelut laajennettiin koskemaan myös ammattikorkeakouluopiskelijoita ja toiminta laajentui noin kaksinkertaiseksi. Tavoitteena on tuottaa laadukasta opiskeluterveydenhuoltoa helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisen yhteisön avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Säätiön hallinto sijaitsee Helsingissä Töölön toimipisteessä. Lisätietoja: www.yths.fi.

 

Haemme Sinua, aktiivinen ja kokenut

TALOUS- JA TIETOHALLINTOJOHTAJA

Talous- ja tietohallintojohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti talouden ja tietohallinnon johtamisesta, prosesseista ja niiden kehittämisestä. Osallistut säätiön johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. Tehtäviisi kuuluu:

  • Vastata säätiön talouden raportoinnista, tuloslaskennasta, rahoituksesta ja tilinpäätöksestä
  • Tuottaa ennakoivaa taloustietoa ja kehittää talouden raportointia toiminnan ja päätöksenteon tueksi
  • Vastata taloushallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä
  • Vastata tietohallinnon prosessien kehittämisestä, hankkeiden suunnittelusta, kilpailuttamisesta ja läpiviennistä
  • Vastata ulkoisten ICT-palvelutoimittajien toiminnan tehokkuudesta säätiön hyväksi sopimusten mukaisesti
  • Johtaa taloushallinnon ja tietohallinnon tiimejä laadukkaan ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi ja kehittämiseksi
  • Vastata toimitilojen hallinnoinnista
  • Toimia esihenkilönä suorille alaisillesi
  • Osallistua säätiön toiminnan johtamiseen, valmisteluun, suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen

Etsimme kokenutta talouden ammattilaista, jolla on vahvaa osaamista henkilöstöjohtamisesta ja innostus digitalisaation johtamiseen. Tehtävän kannalta keskeisessä roolissa on säätiön toiminnan strateginen ohjaaminen taloudellisesta näkökulmasta. Sinulla on korkeakoulututkinnon (esim. KTM) tai muun soveltuvan talouden koulutuksen lisäksi in-house kokemusta ja vahvat näytöt talousfunktion kokonaisohjaamisesta ja erityisesti henkilöstöjohtamisesta. Yleishyödyllisten yhteisöjen toiminnan ja terveydenhuollon toimialan ymmärtämisestä on tehtävässä etua. Etsimme henkilöä, joka on motivoitunut antamaan näkemyksensä taloudellisen tiedon pohjalta säätiön toiminnan kehittämiseen sekä johtamaan tietohallintoa terveydenhuollon digitalisaation kehityksen edetessä. Olet tarkka ja vuorovaikutteinen ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja organisoida tehtäviä. Viet muutosta positiivisesti eteenpäin hyvien esihenkilötaitojen avulla ja liikut tehokkaasti strategisella ja operatiivisella tasolla tilanteiden vaatimusten mukaan. Arvostamme välittävää, yhdenvertaista ja rohkeaa asennetta kaikessa tekemisessämme.

Tarjoamme mielekkään ja itsenäisen tehtävän arvostetussa säätiössä. Pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä korkeakouluopiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi. Viihdyt meillä varmasti, jos hyvä yhteishenki, kehittyvä ja aktiivinen työyhteisö sekä joustava työaika ovat sinullekin tärkeitä.

Säätiömalli mahdollistaa ketterän toiminnan ja hallintorakenne on kokonaisuudessaan kevyt. Matalan organisaation ansiosta pääset vaikuttamaan asioihin laajasti. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, muun muassa laajan työterveyshuollon, joustavan työajan, etätyövakuutuksen, vuosilomakertymän ilman lauantailaskentaa ja virike-etuuden. Työntekijät viihtyvät säätiön palveluksessa hyvin ja haluamme huolehtia yhteistyöhengestä sekä mahdollistaa hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin Essi Karvonen 14.1. klo 13-14 ja 21.1. klo 9-10. puh. +358 40 557 8117. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.1.2022.

 

HAE TÄSTÄ