Talousjohtaja

Tampere

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä reilun 700 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on n. 62 milj. euroa.

 

Voimia on vahvan kasvun tiellä ja etsimme nyt Sinua

Talousjohtaja

Vastaamaan taloushallinnon operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta, ohjaamisesta ja valvonnasta. Olet johtoryhmän jäsen ja osallistut yhtiön strategiseen suunnitteluun muun toimivan johdon ja hallituksen kanssa. Raportoit toimitusjohtajalle.

Olet keskeisessä roolissa mahdollistamassa yhtiön tavoitteiden toteutumista. Huolehdit yhdessä tiimisi kanssa tuloksen ja tilinpäätöksen oikeellisuudesta, sekä rahoitus- että verotusasioista. Toimit osaavan taloustiimin esihenkilönä.

Luot ja parannat menetelmiä ja käytäntöjä, jotka ohjaavat Pirkanmaan Voimian toimintaa strategian määrittämään suuntaan.

Tehtävässä vastaat

  • Taloushallinnon kokonaisuudesta raportointeineen johdolle, hallitukselle sekä konserni- ja omistajatahoille
  • Strategisesta talousjohtamisesta ja -ohjaamisesta
  • Vastuualueesi budjetin, toimintasuunnitelman ja henkilöstösuunnitelman valmistelusta, toteutuksesta ja valvonnasta
  • Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan kehittämisestä ja ylläpidosta
  • Vastuualueesi kumppanuuksista ja niiden kehittämisestä, mm. pääkirjanpidon yhteistyö Monetran kanssa
  • Toiminnan jatkuvuuden ja Voimian eettisten ja vastuullisuusperiaatteiden toteuttamisen varmistamisesta

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja liiketoimintalähtöistä ajattelua
  • Kokemusta ja näyttöjä vastaavista taloushallinnon johtotehtävistä
  • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, analyyttisyyttä ja päätöksentekokykyä
  • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, mukavat työkaverit ja yhtiömme edut. Meillä töitä tehdään hyvällä otteella yhdessä. Uudet ja modernit toimistotilamme sijaitsevat Technopoliksella yliopiston ja Nokia Areenan kupeessa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisors, Jenny Blom-Järvinen p. 040 757 4348, 4.2 klo 12–14  ja 11.2 klo 8-14, ja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki p. 0400 797 453, 8.2. klo 8-10 ja 14.2. klo 10-12. sekä Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Esa Sairanen p. 040 536 7117 ajalla 10.2. klo 9-12 ja 15.2 klo 9-12.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 17.2. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä