Talousjohtaja

Turku

Huntteri Oy on vuonna 1994 perustettu turkulainen urheilualan tukku- ja maahantuontiyritys. Olemme Suomessa alan johtava toimija ja kasvatamme jatkuvasti myös vientimme osuutta. Edustamme maailman johtavia pyöräilybrändejä, kuten Orbea, Felt, Giro, Bell ja Abus. Suunnittelemme ja teetämme myös omaa Madison-merkkiä. Liikevaihtomme tulee olemaan tänä vuonna yli 30 miljoonaa euroa. Kasvuvauhtimme on ollut huikea, ja aiomme kasvaa ja kehittyä vahvasti myös jatkossa. huntteri.fi

 

Haemme mukaan parinkymmenen hengen tiimiimme uutta osaajaa

TALOUSJOHTAJA

Tehtävässä vastaat koko taloushallinnon kokonaisuudesta sekä osallistut strategiseen suunnitteluun muun toimivan johdon ja hallituksen kanssa. Toimit esimiehenä kahdelle kokeneelle asiantuntijalle ja raportoit toimitusjohtajalle. Kehität taloushallinnon prosesseja sekä sparraat muuta kokonaisuutta toimitusjohtajan kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. budjetin laatiminen ja seuranta, rahoituksen varmistaminen, talousraportointi, kassavirran seuraaminen ja kontrollointi, luottovakuutusratkaisun kehittäminen sekä yhteistyö tilitoimiston ja tilintarkastajan kanssa.

Odotamme sinulta näyttöjä onnistuneista taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitystehtävistä. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon vaativista tehtävistä. Kaupan alan liiketoiminnan tuntemus on eduksi. Halu visioida, kehittää ja tarttua käytännön toimeen on meille tärkeää. Sinulla on korkeakoulututkinto (esim. KTM, tradenomi) ja erinomaiset IT-taidot.

Ulkomaankauppa on meillä merkittävässä roolissa, joten kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Henkilönä olet laajoja kokonaisuuksia hallitseva, analyyttinen ja päätöksentekokykyinen. Vaikka pohdit mielelläsi isoa kuvaa, tartut toimeen ja saat asioita aikaiseksi ripeästi.

Meillä pääset mukaan kasvuyrityksen huikeaan vauhtiin. Pääset vaikuttamaan yrityksemme tulevaisuuteen ja menestykseen. Tehtävää on mahdollista hoitaa pari päivää viikossa etänä, mutta toivomme että näemme sinut usein Turun toimistollamme, sillä haluamme vaalia yhteisöllistä työilmapiiriämme. Muiden työpaikkaetujemme lisäksi saat käyttöösi jonkun upeista sähköpyöristämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 17.3. klo 9-11 sekä 24.3. klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka heti, tai viimeistään 27.3. mennessä.

HAE TÄSTÄ