Tarkastusinsinööri betoni- ja kiviainestuotteiden sertifiointiin

Uusimaa

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi.

 

Tarkastusinsinööri betoni- ja kiviainestuotteiden sertifiointiin

Haemme tarkastusinsinööriä betoni- ja kiviainesteollisuuden toimialalle. Tehtävänäsi ovat betonin, kiviaineksen ja asfalttimassan tarkastustehtävät liittyen CE- ja FI-sertifiointiin. Teet tarkastuskäyntejä rakennustuoteteollisuuden toimipisteissä erityisesti Etelä-Suomessa. Työhösi voi kuulua myös kehittämistä ja muita tuotesertifioinnin tehtäviä erityisosaamisesi perusteella. Toimipaikkasi on jokin Kiwa Inspectan toimipisteistä pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä.

 

Olet rakennusalan DI, RI tai AMK-insinööri ja sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus rakennustuoteteollisuudesta, rakennesuunnittelusta, rakennusvalvonnasta tai urakoinnista. Arvostamme monipuolista rakennustuotteiden ja CE-merkinnän tuntemusta, kehittymishalua, joustavuutta sekä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää hyvää matkustusvalmiutta. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kasvavassa yrityksessä. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori (puhelin 050 593 7389, sähköposti kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi).

 

Jätä hakemus tästä