Tekninen johtaja

Espoo

Scanoffice Group muodostuu teknistä tukkukauppaa harjoittavista maahantuonti/tukkuliikkeistä. Päätuotteitamme ovat lämpöpumput omakotitaloista suuriin kiinteistöihin sekä aurinkosähköjärjestelmät. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilla omalla tytäryhtiöllämme.

Liikevaihtomme saavuttaa tänä vuonna noin 80 miljoonaa euroa, ja meitä on nyt yhtiöryhmän palveluksessa noin 70 alan ammattilaista. Pääkonttorimme ja Scanoffice Oy:n logistiikkakeskus sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla Kehä III:n varrella.

 

Yhtiön voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme nyt Sinua

TEKNINEN JOHTAJA

Vastaat kokonaisvaltaisesti Scanoffice Groupin teknisistä asioista ja niiden kehittämisestä. Teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa jälleenmyyjiämme palvelee kymmenhenkinen teknisen tuen ja huollon organisaatio. Varaosapalvelut ja takuuasioiden hoitaminen kuuluvat tekniikkaosastojemme jokapäiväiseen työhön. Toimit laatujärjestelmä 9001:n sisäänajossa yhteyshenkilönä ja olet siten keskeisessä roolissa tavoitellessamme yrityksen toiminnan jatkuvaa parantamista ja asiakastyytyväisyyden lisäämistä. Maahantuontiin liittyvien dokumenttien, kuten vaatimustenmukaisuusvakuutusten ja standardien, ajan tasalla pitäminen kuuluu myös vastuullisesi, samoin kuin osallistuminen erilaisiin pienimuotoisiin tuotekehitysprojekteihin. Pidät jossain määrin yhteyttä myös tavarantoimittajiimme teknisissä asioissa.

Olet luonteeltasi vastuun ottaja ja sinulla on kokemusta teknisten asioiden kokonaishallinnasta. Toimit luontevasti esimiesasemassa ja olet tiimipelaaja. Odotamme sitä, että sinulla on työtehtävien edellyttämä tekninen koulutus, ja että pärjäät suomen kielen lisäksi englannilla. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävä on uusi ja tarjoaa mahdollisuuden toimia alan johtavassa, vakavaraisessa perheyrityksessä. Tukenasi on arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellinen koulutus.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Tutustu yhtiöömme osoitteessa www.scanoffice.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.11.2021

Hae tästä