Tiederahoituksen asiantuntija

Turku

Siirtolaisuusinstituuttisäätiö on muuttoliikkeiden tutkimukseen ja dokumentoitiin erikoistunut laitos. Instituutti on monitieteellinen organisaatio, joka tarjoaa vaikuttavaa tietoa ja tutkimusta muuttoliikkeistä sekä ulkosuomalaisuuteen liittyvistä kysymyksistä. Siirtolaisuusinstituutti osallistuu aktiivisesti muuttoliikkeisiin liittyvään yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikuttamiseen sekä toimii läheisessä yhteistyössä korkeakoulujen ja muiden instituutioiden kanssa. Toiminta rahoitetaan opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksilla sekä ulkopuolisen rahoituksen tutkimushankkeilla. Organisaation palveluksessa työskentelee valtakunnallisesti noin 30 henkilöä ja päätoimipiste sijaitsee Turussa. Lisätietoja: siirtolaisuusinstituutti.fi 

 

 

Etsimme nyt Sinua, osaava ja innostunut

TIEDERAHOITUKSEN ASIANTUNTIJA

Tehtävä on uusi ja tärkeässä roolissa organisaation toiminnan strategisessa kehittämisessä. Tehtävänäsi on ohjata ja hallinnoida säätiön ulkoisen rahoituksen kokonaisuutta. Kartoitat uusia rahoitusmahdollisuuksia, avustat tutkijoita rahoitushakemusten laadinnassa sekä tuet hankkeiden budjetoinnissa ja raportoinnissa. Panostat myös instituutin yleisen rahoituksen mahdollisuuksiin ja tuot työpanoksesi uusien toimintamallien kehittämiseen.

Odotamme sinulta kykyä ohjata ja tukea tutkimushankkeiden rahoitusta. Sinulla on vahvaa tietämystä tutkimushankkeiden kotimaisista ja kansainvälisistä rahoitusinstrumenteista ja tiedät, miten onnistunut hakuprosessi tehdään. Olet innostunut kehittämään säätiön rahoituspohjaa uusien rahoituskanavien ja varainhankinnan avulla. Sinua kiinnostaa osallistua myös yhteiskunnalliseen keskusteluun tiederahoituksesta ja vahvistaa säätiön asemaa niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo vastannut tutkimushankkeiden apurahahakemuksista ja haluaisit laajentaa vastuitasi. Olet voinut myös työskennellä ulkoisesta rahoituksesta vastaavan organisaation palveluksessa ja tunnet hyvin eri rahoitusinstrumentteja. Sinulla saattaa olla KTM- tai muu korkeakoulututkinto ja taloudellinen osaamisesi on vahvaa. Viihdyt hyvin akateemisessa ympäristössä, toimit sujuvassa yhteistyössä tutkijoiden sekä sidosryhmien kanssa ja olet luonteeltasi kekseliäs ja oma-aloitteinen. Sinulla on erittäin hyvä suomen ja hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pienessä ja tarmokkaassa organisaatiossa tarjoamme sinulle vaihtelevan, itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Vaikutat lopulliseen tehtävänkuvaan omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi perusteella. Pääset kehittämään arvostetun tutkimussäätiön rahoitustoimintaa ja toimimaan yhteiskunnallisesti relevanttien kysymysten parissa. Työyhteisömme on rento ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin sekä myönteiseen, kannustavaan työilmapiiriin. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Turun toimipisteeseen, ja tarjoamme lisäksi joustavat etätyömahdollisuudet. Tehtäväkohtainen palkka on 4.000 euroa. Instituutti on moninainen työpaikka ja toivomme hakijoiksi erilaisia ihmisiä iän, sukupuolten ja kulttuuristen taustojen osalta. Työ alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Saara Pellanderilta, puh. +358 40 127 1070, parhaiten tavoitettavissa 8.4. klo 13-14, 11.4. klo 15-16 ja 15.4. klo 13-14 sekä HRS Advisorsin Essi Karvoselta, puh. +358 40 557 8117. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 18.4.2022.

 

 

HAE TÄSTÄ