Tietoturvallisuuden pääarvioija

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 5400 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi.

 

Haemme Sinua, kokenut ja osaava

Tietoturvallisuuden pääarvioija

 Haemme pääarvioijaa tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida eri toimialojen organisaatioiden tietoturvallisuuden ja laadunhallinnan johtamisjärjestelmiä sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset perehtymään monipuolisesti erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Tehtävään voi kuulua myös osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi koulutusta tai palvelukehitystä ja arviointia muiltakin turvallisuuden ja laadunhallinnan osa-alueilta.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikan tai turvallisuuden sektoreilta, useamman vuoden työkokemusta laadun- tai turvallisuudenhallinnan tai liiketoiminnan johtamisen parissa sekä syvällistä ymmärrystä riskienhallinnasta ja prosessimaisesta toiminnasta. Sinulla on kokemusta hallintajärjestelmien rakentamisesta, kehittämisestä tai ylläpidosta tai niiden avulla johtamisesta. Sinulle ei ole vierasta soveltaa erilaisten standardien vaatimuksia liiketoimintaympäristöön ja sen kehittämiseen. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius erityisesti Suomessa, mutta myös muualla maailmassa ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito, samoin kuin näytöt teknisen tietoturvallisuuden osaamisesta ja kehittämisestä osana tietoturvallisuuden hallinnan kokonaisuutta, katsotaan eduksi. Sinulla on myös halua sekä valmiuksia toimia kouluttajana. Katsomme erityiseksi eduksi, jos sinulla on kokemusta terveydenhuollon alalla tai lääkelaitteisiin liittyvien ohjelmistojen valmistuksesta.

Toivomme sinulta kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, laaja-alaista organisaation johtamis- ja kehittämiskokemusta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä, aktiivista ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Olet täsmällinen, esiintymistaitoinen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat soveltaa erilaisia vaatimuksia tuloksellisesti liiketoimintaympäristöön. Kuuntelet avoimesti asiantuntijoita, esimiehiä ja organisaation ylintä johtoa, mutta et myöskään epäröi tuoda omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi esiin. Pidämme tärkeänä, että koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389, kalle.metsovuori@hrsadvisors.fi. Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.10.2021.

 

Jätä hakemus tästä