Toimitusjohtaja

Lempäälä

Lempäälän Energia Oy on Lempäälän Lämpö Oy:n täysin omistama tytäryhtiö ja toimii sen tuotantoyhtiönä. Lempäälän Lämmön omistaa Lempäälän kunta. Lempäälän Energian liikevaihto on noin 2,1 milj. euroa ja se tuottaa kaukolämpöä Lempäälän Lämmölle käyttäen polttoaineena uusiutuvia energialähteitä ja sahateollisuuden sivutuotteita. Lempäälä on kehityshakuinen, aktiivinen ja uudistuva kunta. Lempäälä on yksi Pirkanmaan ripeimmin kasvavista kunnista hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisätietoja yhtiöstä www.lempaalanenergia.fi

 

 

Lempäälän Energia on toteuttanut useita mielenkiintoisia hankkeita, joille on myönnetty Työ- ja elinkeinoministeriön tukea. Hankkeiden tarkoituksena on lisätä uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä. Tehtävässä pääset luomaan uutta ja ilmaston kannalta kestäviä ratkaisuja kansallisesti ja globaalisti.

Etsimme nyt Lempäälän Energia Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastuullesi kuuluu yhtiön kokonaisvaltainen johtaminen yhdessä ammattitaitoisen ja kehitysorientoituneen henkilöstösi kanssa. Henkilöitä yrityksessä on viisi. Yrityksessä tehdään tiivistä yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden kanssa, esim. Lempäälän Kehitys Oy:n kanssa. Tehtäviisi kuuluu talousprosessien kehittäminen ja hallinta, asiakkaiden hankinta ja asiakassuhteiden hoitaminen, uuden energiayhteisön (LEMENE) markkinointi ja esittely kotimaisille ja ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille. Toimit myös Lempäälän Lämmön toimitusjohtajan sijaisena.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK- tasoista tutkintoa tai vastaavia tietoja sekä johtamiskokemusta. Sinulla on osaamista taloushallinnosta, osakeyhtiön ydinprosessien mittareiden rakentamisesta ja kilpailukyvyn kehittämisestä. Olet tuloshakuinen liiketoiminnan kehittäjä, joka pystyy ottamaan hallittuja riskejä ja tekemään päätöksiä nopeallakin aikataululla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi on kokemus palvelujen tuotteistamisesta loppuasiakkaalle.

Viihdyt ketterässä ja pienessä yhtiössä, joka on valmis kokeilemaan jotain ihan uutta ja innovatiivista. Kestävä kehitys, uusiutuvan energian tuotanto ja hiilineutraalin kunnan rakentaminen on lähellä sydäntäsi.

Lisätietoja saat seuraavilta henkilöiltä: Lempäälän Energian hallituksen puheenjohtaja, Saana Raatikainen, puh. 040 5488 881 pe 12.2. klo 14-16 ja pe 26.2. klo 14-16, toimitusjohtaja Toni Laakso, puh. 050 3839 342 ma 15.2. klo 14.30-16.30 ja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki, puh. 0400 797 453.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.3.

Jätä hakemuksesi tästä