Toimitusjohtaja

Lempäälä

Lempäälän Vuokrakodit Oy on Lempäälän kunnan omistama, voittoa tavoittelematon vuokrataloyhtiö. Yhtiön liiketoiminta sisältää asuntojen vuokrausta, rakennuttamista ja isännöintiä. Yhtiön omaisuusmassa on noin 60milj. euroa. Yhtiön omistamia ja isännöimiä vuokra-asuntoja on yhteensä noin 750 kpl. Lempäälä on kehityshakuinen, aktiivinen ja uudistuva kunta. Olemme yksi Pirkanmaan ripeämmin kasvavista kunnista hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tässä tehtävässä pääset mukaan rakentamaan kehittyvää kuntaamme. Lisätietoja www.lempaalanvuokrakodit.fi

 

Etsimme nyt yhteistyöhakuista ja aktiivista

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat yhtiön tuloksellisesta ja sujuvasta toiminnasta yhdessä asiantuntevan henkilöstösi kanssa. Hienossa porukassamme työskentelee taloushallinnon asiantuntija, isännöitsijä, asukassihteeri sekä vuokrasihteeri. Toimit tiiviissä yhteistyössä Lempäälän kunnan eri toimijoiden kanssa ja kuulut Lempäälän kuntakonsernin johtoryhmään. Raportoit Lempäälän Vuokrakodit Oy:n hallitukselle.

Edellytämme sinulta vähintään AMK- tasoista tutkintoa.  Vuokra-asunnoista suurin osa on valtion aravarajoitusten alaisia, eduksesi on ARA ehtojen hallinta. Arvostamme myös isännöinnin ammattitutkintoa (AIT tai ITS).

Sinulla on kokemusta rakennuttamisesta, kiinteistönhoidosta tai olet hallinnoinut vuokrataloja. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, hallitset hyvin talouteen liittyvät asiat, verkotut nopeasti ja toimit mielelläsi erilaisten sidosryhmien kanssa. Innostut esihenkilötyöstä ja johdat porukkaasi ihmisläheisesti ja kannustavasti. Meillä pääset osaksi hienoa joukkoa, joten hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 10.9.

Jätä hakemus tästä