Toimitusjohtaja

Forssa

Jyki Group on suomalainen, perheomisteinen konserni, jonka tavoitteena on tarjota markkinoiden laadukkainta osaamista valituissa päällirakenne- ja perävaunutuotteissa.

Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Jyki Oy, Pajakulma Oy ja koriliiketoiminnan yhtiöt Fokor Oy, Suomen Kerroslevy Oy ja EL-Kori Oy.

 

Etsimme nyt Jyki Group -konsernin koriliiketoiminnalle

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat Fokor Oy:n, EL-Kori Oy:n ja Suomen Kerroslevy Oy:n toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Fokor Oy valmistaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia kappaletavaran kuljetuskoreja. Fokor on jakelukorien johtava asiantuntija. Viennin osuus on n. 40%. EL-Kori Oy tarjoaa kestävät ja laadukkaat umpikorit vaativaan kuljetukseen ja on keskittynyt FRC-luokiteltuihin korirakenteisiin. Suomen Kerroslevy Oy valmistaa lasikuitu-, alumiini- ja teräspinnoitettuja elementtejä, konsernin oman koriliiketoiminnan käyttöön sekä muille asiakkaille. Fokor sekä Suomen Kerroslevy sijaitsevat Forssassa ja EL-Kori toimii Vääksyssä. Koriliiketoiminnan liikevaihto on n. 20 Meur ja henkilöstöä näissä yhtiöissä on yhteensä 94.

Emoyhtiö Jyki Group Oy tarjoaa koriliiketoiminnan yhtiöille taloushallintoon, henkilöstöhallintoon ja tietohallintoon liittyviä palveluita.

Toimitusjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, yhtiöiden ammattilaisten, strategisten sidosryhmien ja konsernin johdon kanssa.

Vastuullesi kuuluu koriliiketoiminnan yritysten liiketoiminnan kannattavuus ja kehittäminen asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimitusjohtajana olet myyntihenkinen ja asiakaslähtöinen, ja sinulla on ymmärrys tuotannon prosesseista, tuotannon kehittämisestä ja tehostamisesta sekä toiminnan kannattavuudesta. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat tarjota yhdessä muun organisaation kanssa räätälöityjä ratkaisuja tuotannon sallimissa puitteissa. Asiakasvastuullisuus on sinulle luontaista ja myynnillisenä henkilönä teet myös itse myyntiä. Odotamme sinulta aktiivista, motivoivaa, osallistuvaa ja innostavaa otetta yritysten johtamisessa.

Toivomme sinulta teknistä, kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä toiminnan johtamisesta valmistavan teollisuuden parissa. Toivomme halukkuutta sitoutua yritykseen ja tehtävään pitkällä tähtäimellä, sekä aitoa kiinnostusta koriliiketoiminnan tuotteita kohtaan. Suomen ja englannin kielen lisäksi ruotsin kieli ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yhdellä alansa johtavista toimijoista. Jyki Groupin yhtiöiden tuotteet ovat arvostettuja ja konserni on suomalainen kasvava ja kehittyvä perheyhtiö, joka omaa pitkät perinteet kuorma-autojen perävaunujen ja kuorma-autojen erilaisten päällirakenteiden valmistamisessa.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2020

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ