Tuotantopäällikkö

Vantaa

Oy Transmeri Logistics Ab on vakavarainen suomalainen perheyritys ja osa Transmeri-konsernia. Ydintoimintaamme kuuluvat private label-, sopimus- ja brändituotteiden valmistus sekä kattavat logistiikkapalvelut. Missionamme on varmistaa asiakkaidemme logistinen tehokkuus ja luoda heille uusia liiketoimintamahdollisuuksia valmistuksellamme. Valmistamme hygienia-, kosmetiikka- ja kampaamotuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia pesuaineita kotiin ja teollisuudelle. Varastomme kautta kulkee vuosittain 15 miljoonaa kappaletta, joista 5 miljoonaa valmistamme ja pakkaamme omassa tuotannossamme. Tehtaassamme tuotetaan vuodessa 5.900 tonnia nestemäisiä tuotteita. Erikoisuutenamme on mm. oma aerosolituotanto.

 

Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani ja henkilöstöllemme vastuullinen ja kehittyvä työnantaja. Haemme toimintamme kehittäjäksi hyvää tyyppiä rakentamaan yrityksestämme kilpailuedun tuottajaa. Etsimme toimintamme laajentuessa

Vantaan Piispankylässä sijaitsevaan logistiikkakeskukseemme Sinua  

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

nykyisen tuotantopäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme suuriin saappaisiin sopivaa tekijää.

Tuotantopäällikkönä vastaat

  • Tuotanto ja logistiikka -organisaation tehokkaasta toiminnasta
  • Henkilöstö- ja tuotannonsuunnittelusta
  • Kustannuslaskennasta
  • Tuotannon ja varaston investoinneista sekä hankinnoista
  • Alaisuuteesi kuuluvat työnjohtajat sekä tuotannonsuunnittelija
  • Tehtävässäsi olet johtoryhmämme jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle

Mitä odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi diplomi-insinööri tai insinööri
  • Useamman vuoden kokemusta, näyttöä tuotannon vastuullisista tehtävistä
  • Näyttöä siitä, että osaat olla hyvä ja jämäkkä esihenkilö sekä saat tiimisi ylittämään tavoitteet
  • Hyvä SAP-osaaminen on tehtävässä eduksi, Kemikaalien ja logistiikkaturvallisuusasioiden hallintaa sekä LEAN-osaamista arvostamme erityisesti

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, johtoryhmän jäsenenä, mahdollisuuden kehittyä, mukavat työkaverit ja joustavat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Toimitusjohtaja Mikael Sjögreniltä p. 050-388 3069 ti 11.1.2022 klo 8:30-10:00 tai pe 14.1.2022 klo 13-15 ja HRS Advisors, Toni Koskinen p.040-742 7525.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään 19.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä