Tuotantotekniikan asiantuntija

Rusko

Consolis on Euroopan johtava teollisuuskonserni, joka tarjoaa kestäviä ja älykkäitä betonielementtirakenteita rakennusteollisuuden tarpeisiin. Se työllistää yli 10 000 työntekijää 17 maassa eri puolilla maailmaa, ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli miljardi euroa. www.consolis.com

Suomessa toimiva Parma Oy on osa Consolis-konsernia. Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Tytäryhtiö Rajaville mukaan lukien se toimii tänään kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja työllistää Suomessa yli 900 henkilöä. www.parma.fi.

Sujuva tuotanto ja ilmastovaikutusten pienentäminen ovat Consolis –konsernin strategisia kulmakiviä. Turun lähettyvillä Ruskolla sijaitseva konsernin materiaalien kehityskeskus on tässä tehtävässä avainroolissa. Etsimme nyt neljän hengen tiimiämme täydentämään prosessitekniikan koneiden ja laitteistojen osaajaa.

 

TUOTANTOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Tuet liiketoimintayksikköjämme tuotannon tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Vastuullasi on ajantasaisen prosessiteknologisen tiedon hankinta ja betoninvalmistuksen laitteistomanuaalin ylläpito. Teet yhteistyötä yksiköiden tuotanto- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa. Ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat tuotantoteknisten laitteiden valmistajat, ohjelmistokehittäjät ja -ylläpitäjät, raaka-aineiden valmistajat ja betonin testauslaitokset. Osallistut tuotantoprosessien kehittämisen ohella myös materiaalitehokkuuden kehittämiseen sekä tuotteiden hiilijalanjäljen pienentämiseen ja kierrätykseen liittyviin projekteihin. Ruskossa sijaitsee kehitysyksikön laboratorio, ja annat panoksesi laboratorion menetelmien kehittämiseen ja tuet laboratorion laitteiston ylläpidossa ja hankinnoissa.

Odotamme sinulta prosessitekniikan, konetekniikan, automaatiotekniikan tai vastaavan koulutusohjelman ylempää korkeakoulututkintoa. Betoniteollisuuden etukäteistuntemus ei ole niinkään välttämätöntä kuin kyky soveltaa teoriaa käytännönläheisesti.  Voit olla myös työurasi alkutaipaleella. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englanniksi, muu kielitaito on eduksesi.

 

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan johtavan toimijan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Tule mukaan kestävän betonirakentamisen etulinjaan!

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Head of Materials Development Center, Janne Liimatainen, puh. 040 3510 552 (mieluiten 20.5. klo 8-9, 24.5. klo 8-9 tai 25.5. klo 8-9) tai HRS Advisors Oy:n Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.5.2021 mennessä osoitteessa.

Jätä hakemuksesi