Tuotepäällikkö

Espoo

Oy Transmeri Ab on suomalainen 94-vuotias perheyritys, joka maahantuo ja markkinoi tunnettuja päivittäistavarakaupan brändejä. Brändejämme ovat OFF!, Raid, Baygon, Autan, Substral ja Roundup. Osa valikoimastamme valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset päivittäistavarakaupan ketjut, yksityiset myymälät, tavaratalot, verkkokaupat sekä kuluttaja-asiakkaat.

 

Haemme Sinua positiivinen, energinen ja myyntihenkinen

Puutarhapuolen Tuotepäällikkö

pidempään määräaikaiseen, vähintään vuoden kestävään sijaisuuteen, vastaamaan puutarha- ja karkotepuolen brändien kehittämisestä ja tuloksesta sekä päämiesyhteyksistä. Konttorimme sijaitsee Leppävaarassa ja teemme myös joustavasti etätöitä.

Tehtävässäsi sinulla on myynti-, tulos- ja budjettivastuu nimetyistä brändeistäsi yhdessä rautaisen tiimin kanssa. Vastaat brändiesi markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja uutuustuotelanseerauksista Suomessa. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja media- ja mainostoimistojen kanssa. Vastaat tuotevalikoimista ja hinnoittelusta sekä varmistat tuotteiden saatavuuden tekemällä tiivistä yhteistyötä myynnin, logistiikan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet yhteyshenkilö brändiesi päämiehiin päin ja toimit tarvittaessa asiantuntijana brändien myymisessä edelleen asiakkaillemme.

  • Koulutuksesi voi olla esimerkiksi KTM, maa- ja metsätaloustieteen maisteri, agrologi, hortonomi tai puutarhuri kaupallisella otteella, jo valmistunut tai juuri valmistumassa.
  • Sinulla on kiinnostusta tai kokemusta kotipuutarhureille myytävien puutarhatuotteiden myynnistä. Jos tunnet alaan liittyvän lainsäädännön (kasvinsuojelu-, biosidi- ja lannoitelainsäädäntö), tämä katsotaan eduksi.
  • Omaat hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi, kaupankäynti muilla kielillä lasketaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit. Toivomme, että voisit aloittaa kesäkuun aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Business Unit Manager Sabina Finnilä, sabina.finnila@transmeri.fi tai p. 040 591 4848 5.5. klo 13-15, 11.5. klo 9-11 tai 13.5. klo 9-11.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.5. mennessä.

Jätä hakemus tästä