Tuotepäällikkö, rakennuseristeet, Paroc Owens Corning

Parainen

PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. Osana Owens Corning -konsernia toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

 

Etsimme uutta osaajaa rakennuseristeiden Offering-organisaatioomme Paraisille

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Tässä tehtävässä olet osa kansainvälistä Building Insulation Offering -tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää tuote- ja palvelutarjontaa Suomen markkinoille. Tehtävässä vastaat rakennuseristeiden Suomen markkina-alueen tuotehallinnasta ja tarjoomasta. Olet tärkeässä roolissa tuotteiden kasvumahdollisuuksien tunnistamisessa ja hallinnassa sekä osallistut myös rakennuseristeiden strategiatyöhön.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, konsulttien, toimittajien ja tutkimuslaitosten kanssa. Tärkeitä sisäisiä sidosryhmiä ovat mm. myynti-, kehitys-, tuotanto- ja laatuorganisaatiot. Yhdessä myynnin kanssa analysoit aktiivisesti asiakkaiden tarpeita, ennakoit muutoksia ja ehdotat uusia tuotteita valikoimiin yhteistyössä tuotanto-organisaation ja tehtaan kanssa. Osallistut markkinointimateriaalien laatimiseen ja koulutat myyntitiimiä uusien tuotteiden lanseerauksissa.

Ymmärrät hyvin talonrakennustekniikkaa ja seuraat mitä markkinoilla tapahtuu. Koulutukseltasi voit olla esim. talonrakennusalan AMK-insinööri, DI tai arkkitehti. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokenut konkari, sillä tehtävässä pääset kehittämään ja edelleen syventämään osaamistasi ympäristöystävällisen rakentamisen parissa.  Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja systemaattinen. Sinulla on kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Sinulla on hyvät IT-taidot ja erilaisten järjestelmien käyttö on sujuvaa. Arvostamme innostunutta, aktiivista ja innovatiivista työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössä. Pääset kehittämään alan johtavaa tuotebrändiä sekä kehittymään itse ammatillisesti yhä korkeammalle. Pidemmällä tähtäimellä yhtiössä on mahdollisuuksia edetä urapolulla niin Suomessa kuin ulkomailla. Huolehdimme työntekijöistämme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, tiimimme työtyytyväisyys on huippuluokkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 23.4. klo 9 – 11 ja 29.4. klo 9 – 11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 3.5. oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ