Työnjohtaja

Sahalahti

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Olemme suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo – kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Sahalahden lisäksi Saarioisten tinkimättömästi herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1300 saarioislaisen voimin. Vaalimme perinteitä ja kehitämme samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 – www.saarioinen.fi.

 

Haemme Tampereen naapuriin, Sahalahden tehtaalle

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Esimiehenä tehtäviisi kuuluu osaston päivittäinen työnohjaus aina raaka-aineista henkilöstöresursseihin. Sinulla on taito toimia ihmisten kanssa ja osaat tsempata sekä kehittää tiimiäsi. Ongelmatilanteiden ratkaiseminen on Sinulle luontaista ja uskallat tehdä päätöksiä sekä reagoida yllättäviin tilanteisiin tarvittaessa nopeasti. Hahmotat ja hallitset kokonaisuuksia. Sinulla on aktiivinen sekä uudistava ote työhösi.

Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa yhteistyössä eri osastojen ja toimintojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeen. Tehtävässä menestyminen edellyttää esimieskokemusta vastaavantyyppisessä tehtävässä. Lisäksi toivomme Sinulla olevan tehtävään soveltuva alan koulutus. Kokemus elintarviketeollisuudesta on eduksi.

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä esimiestyön ja elintarvikealan ammattilaisena yhdessä Suomen johtavista ruokataloista. Sahalahden tehtaalla on tehty huomattavia investointeja tuotantolinjoihin ja tehdassaliin. Työn tekemisen puitteet ovat erinomaiset. Tehdas sijaistee Kangasalla noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja johtaminen on ihmisiä kunnioittavaa. Saarioinen on tuttu ja turvallinen työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Paula Valonen 21.7. klo 13-15 ja 5.8. klo 14-16 ja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 23.7. klo 10-12 ja 6.8. klo 10-12. Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 10.8. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Jätä Hakemus tästä!