Työnjohtaja

Turku

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Vankalla osaamisella ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseilla tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa. BE Group Oy:n liikevaihto on n. 160 M€ ja se työllistää 260 henkilöä. BE Groupilla on Suomessa kolme teräspalvelukeskusta ja useita myyntikonttoreita.

 

Tehtävässäsi vastaat tiimisi työtyytyväisyydestä, turvallisuudesta ja tehokkuudesta sekä osastosi toimitusvarmuudesta, toimintojen laadusta ja kehittämisestä. Olet keskeisessä roolissa eri toimintojen kannalta ja pääset tekemään yhteistyötä muun muassa tuotannon, varaston, myynnin ja hankinnan kanssa. Raportoit Turun yksikön päällikölle.

Odotamme sinulta kokemusta esimiestyöstä teollisuusympäristössä. Hallitset toiminnanohjausjärjestelmien sekä Microsoft Office -ohjelmiston käytön. Olet yhteistyökykykyinen, ratkaisukeskeinen ja kehittämishakuinen. Tartut asioihin aloitteellisesti ja toimit esimerkillisesti. Sinulla on tekninen koulutustausta (esim. AMK-insinööri).

Eduksi katsomme kokemuksen poltto- ja plasmaleikkuusta tai kokemuksen logistiikkatoiminnasta. Tehtävässä on eduksi, että pystyt kommunikoimaan hyvän suomen kielen lisäksi myös englannin tai ruotsin kielellä. Lean-filosofian tuntemus tuo hyvän lisän tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Pääset osaksi raudanlujaa tiimiämme ja saat hyvän työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 18.2. klo 14 – 16 sekä 22.2. klo 14 – 16. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021 oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ