Työsuhdepäällikkö / Senior HR Manager

Tampere

Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä kiviainesten käsittelyssä, mineraalien jalostuksessa ja metallinjalostuksessa kaikkialla maailmassa. Parannamme asiakkaidemme energian- ja vedenkäytön tehokkuutta, lisäämme toiminnan tuottavuutta ja vähennämme ympäristöriskejä tuote- ja prosessiosaamisemme avulla. Yhdessä luomme positiivista muutosta.

 Metso Outotec on sitoutunut rajoittamaan ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen Science Based Targets -organisaation varmentamien ilmastotavoitteiden avulla. Vuonna 2021 sijoituimme maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla kahdeksanneksi. 

Metso Outotecin pääkonttori on Helsingissä. Yhtiöllä on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,9 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. mogroup.com, twitter.com/metsooutotec

 

Metso Outotec etsii nyt Tampereelle sinua kokenut

TYÖSUHDEPÄÄLLIKKÖ / SENIOR HR MANAGER

Vastaat työsuhdeasioiden hoitamisesta ja kehittämisestä Metso Outotecin Suomen toiminta-alueella. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta on vahvuusaluettasi. Työpöydällesi kuuluu Suomen yhteistoiminta-asiat sekä luottamushenkilöyhteistyö. Konsultoit, koulutat ja tuet esimiehiä työsuhdeasioissa sekä vastaat yhtenäisten prosessien ja toimintamallien toteuttamisesta. Lisäksi toimit Tampereella Senior HR Manager roolissa vastaten laajasti HR asioiden tekemisestä ja Tampereen esimiesten tukemisesta. Raportoit työssäsi Suomen henkilöstöjohtajalle ja tärkeimmät sisäiset yhteistyökumppanisi ovat esimiehet, luottamushenkilöt, konsernin HR-kollegat sekä palkkahallinto.

Sinulla on vankka kokemus monipuolisista, vastuullisista HR-tehtävistä erityisesti työsuhdeasioiden parissa. Sinulla on osaamista etenkin työlainsäädännöstä ja työehtosopimusten soveltamisesta, mieluiten Teknologiateollisuuden toimialalla ja/tai tehdasympäristössä. Työoikeusjuristin koulutustausta tai vastaavat tiedot antavat erinomaiset edellytykset tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää tilannetajua sekä erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Työskentelyotteesi on analyyttinen ja systemaattinen ja olet tottunut työskentelemään joustavasti nopeatempoisessa työympäristössä. Olet joustava muutosten edessä ja toimit liiketoimintalähtöisesti. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, ja sinulla on erinomaiset organisointitaidot. Toimit luontevasti myös painetilanteissa. Vahvat IT-taidot sekä kommunikointi ja materiaalien tuottaminen suomeksi ja englanniksi ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme vastuullisen ja laaja-alaisen HR tehtävän globaalissa asiantuntijaorganisaatiossa. Sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun ja roolin edelleen kehittämiseen sellaiseksi, että se varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen sekä osaavat ja kokeneet HR kollegat. Yhdessä luomme positiivista muutosta.

Lisätietoja tästä mielenkiintoisesta tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki +358 400 797 453, parhaiten tavoitat 28.4. klo 15.00 – 17.00, 3.5. klo 14.00 – 16.00 tai 10.5. klo 15.00 – 17.00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.5.2021.

Jätä hakemus tästä linkistä