Vastuullisuuspäällikkö

Helsinki

Matkahuollossa kuljetamme ahkerasti ihmisiä ja paketteja kaikkialle Suomeen. Meille tärkeää on loistava asiakaskokemus, jonka eteen teemme kaikki yhdessä töitä. Matkahuoltolaiset asiakaspalvelijoista rahdinkäsittelijöihin ja autonkuljettajista ajojärjestelijöihin huolehtivat laadukkaasta ja sujuvasta logistiikasta linja-autoasemilla sekä terminaaleissa. Asiantuntijat tukitoiminnoissa mahdollistavat ja kehittävät palveluita koko ajan digitaalisemmiksi ja monikanavaisemmiksi asiakkaitamme varten. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää sekä myös tuloksellisen ja kannattavan toimintamme perusta. Matkahuollossa logistiikka-alan ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme helpoimman tien asioida – oli sitten kyseessä matkustaja- tai pakettipalvelut. www.matkahuolto.fi

 

 

Haemme nyt Sinua

Vastuullisuuspäällikkö

vastamaan Matkahuollon vastuullisuusohjelman kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta matkallamme yhä vastuullisemmaksi logistiikka-alan toimijaksi.

Ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen edistäminen, resurssitehokkuus ja kestävän elämäntavan tukeminen ovat Matkahuollon liiketoiminnan ytimessä. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalit kuljetukset vuoteen 2030 mennessä. Valtakunnallisena palveluntarjoajana Matkahuolto on erinomaisesti asemoitunut edistämään kestävää kehitystä yhteistyössä laajan yhteistyöverkoston ja asiakaskunnan kanssa ja vaikutuksemme yhteiskuntaan ja ympäristöön on kokoamme suurempi. Matkahuolto on valittu Suomen vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi (2021) sekä positiivisimmaksi logistiikka-alan brändiksi (2020). Työnantajana olemme sitoutuneet kehittämään yrityskulttuuriamme yhä vastuullisemmaksi sekä edistämään entisestään turvallisuutta, hyvinvointia ja terveyttä tukevia henkilöstökäytäntöjä.

Vastuullisuuspäällikkönä vastaat yhtiön vastuullisuusasioiden kokonaisvaltaisesta ylläpidosta, koordinoinnista ja kehittämisestä yhtiön strategian mukaisesti. Huolehdit vastuullisuustiekarttaan määriteltyjen kokonaisuuksien implementoinnista sekä ohjelman jatkuvasta kehittämisestä. Vastuualueeseesi kuuluvat kiinteästi ympäristökysymykset, erityisesti mm. päästöasiat. Koordinoit liiketoiminnan kanssa vastuullisuusohjelman jalkauttamista, mutta pääset myös itsenäisesti ja laaja-alaisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja käytännössä. Vastaat keskeisistä vastuullisuusmittareista sekä niiden seurannasta ja raportoit tuloksista johtoryhmälle. Tiivis yhteistyö kumppanien ja sidosryhmien kanssa ovat tärkeä osa toimenkuvaasi ja aktiivinen viestintä niin sisäisesti kuin ulkoisesti on olennaista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Aiempi kokemus ja näytöt yritysvastuun kentällä sekä ympäristöasioista ovat luonnollisesti keskeisiä kompetensseja tehtävässä menestymiseksi, joita yhdistät vankkaan liiketoimintaymmärykseen. Olet vahva viestijä, saat henkilöstön ja yhteistyökumppanit innostumaan vastuullisuuden kehittämisestä ja tuot onnistumiset näkyväksi. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaisia verkostoitumis- ja vaikuttamistaitoja, omaathan myös soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa ja edistää kestävää kehitystä sen ytimessä – joukkoliikenteen ja logistiikan alalla. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Krister Botell, 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi palkkapyyntöineen viimeistään 20.5!

Jätä hakemus tästä linkistä